2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خدا کنه همه چی بیاد پایین .ببینیم میشه چند صباحی مث ادم زندکی کنیم با اینکه خودم طلا زیاد دارم ولی دلم میخواد حسابی بیاد پایین

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

انشالله همه چیز بیاد پایین این جوونا یه نفس راحت بکشن همشون کیف کنن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

اگر تحریم ها رو واقعا بردارن ، واردات کالا آزاد میشه و انشالله مثل قبل حداقل لوازم برقی با کیفیت سامسونگ و الجی و بوش و .. تو بازار زیاد میشه و کسی سمت محصولات آشغال تولید داخل نمیره و قیمتاش میاد پایین... البته اگر مافیا بزارن

الان که با انتشار خبر توافق نفت اومد پایین طلای جهانی رفت بالا

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

امروز ۱۲ گرم خریدم .😭😭😭

مگه خریدی که سریع بفروشی ؟ اگر برای بلند مدته که نگران نباش میره بالا

دروود بر شما🌹🌹 معنی کاربریم یعنی آرام و آرام بخش       از سال ۹۹ کاربری داشتم تا الان دو بار لغو کاربری شدم 😉     باورد دارم سال آینده به هدفم رسیدم ،، با قدرت ✌️💪💪

😐😐😂😂💔💔

بعد انتشار خبر تو روبیکا این خبرم منتر کرد