2789

مرگ مغزی یعنی کل سلولهای مغز مردن و سلولهای مغزم جایگزین نمیشن مغز هم تمام ارگان های حیاتی ما رو کنترل میکنه حتی تنفس کسانی که مرگ مغزی میشن حتی با دستگاهم دو سه هفته بیشتر زنده نمیمونن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منو چون بچه بودم نمیزاشتن برم تو بخش کنارش فقط یه بار اونم برای یه دقیقه اونم انقدر بابام به پرستار گفت که نوه شو دوست داره شاید اگه صدای منو بشنوه حالش بهتر بشه رفتم تو ولی نشد من اون روز تو اتاق در گوشش گفتم قول میدم اگر بیای بیرون باهم شیرینی درست کنیم دوباره و نذر کردم که اگر سالم دربیاد از اینجا چندتا از فقیر فقرا رو سیر کنم

و من جهانی دارم به نام چشمانش p🩷

وقتی تو کما بود چشماشو باز کرد ولی نه تکون میتونست بخوره نه میتونست حرف بزنه ولی میتونست مارو ببینه ...

آخه من خوندم میگن بعد چند وقت اعضای دیگه بدن از کار میفته نمیدونم بازم

نداره مادربزرگم سکته مغزی کرد رفت تو کما سطح هوشیاریش خیلی کم بود مغزش از ۱۱ نقطه خونریزی کرده بود ز ...

تو ۲۲ روز زخم بستر گرفت؟

آخه من خوندم میگن بعد چند وقت اعضای دیگه بدن از کار میفته نمیدونم بازم

الهی بمیرم براش که مثل فرشته ها همون جوری رو تخت بیمارستان بود با صورت نورانی😭😭😭🖤

و من جهانی دارم به نام چشمانش p🩷

کسی مرگ مغذی میشه میتونن توی خونه با دستگاه نگهش دارن؟؟؟

نه نمیتونن اون زندگی نباتیه که میتونن نگهدارن یعنی حداقل یه مقدار از مغز که حداقل بتونه دستور تنفس رو بده هنوز باقی مونده مثلا ۳۰ درصد از مغز هنوز هست ولی تو مرگ مغزی مغز کامل از کار افتاده و نمیتونه دستور تنفس بده

نه نمیتونن اون زندگی نباتیه که میتونن نگهدارن یعنی حداقل یه مقدار از مغز که حداقل بتونه دستور تنفس ر ...

خدایی که مرده رو زنده میکنه یعنی نمیشه مرگ مغذی رو برگردونی خدااا😭😭

خدایی که مرده رو زنده میکنه یعنی نمیشه مرگ مغذی رو برگردونی خدااا😭😭

خب اون مرده شاید مثلا در اثر ایست قلبی مرده و بقیه ارگانهای حیاتیش سالمه یهو یه شوک به قلبش باعث میشه زنده بشه ولی وقتی مغزی نیست که دستور نفس کشیدن بده چطور برگرده اصلا برا خودش بهتره که برنگرده چون دیگه اون آدم سابق نیست مغز خیلی مهمه خیلی اگه یه قسمت کوچیکش آسیب ببینه فرد دیگه اونی نیست که قبلا بود چه برسه قسمت زیادیش بره میشه معلول ذهنی خوبه اینطوری بمونه؟