2789
عنوان

بعد از جدایی

1 بازدید | 19 پست

اگه مردی بخاطر عشقش

زن وبچش وزندگیش ول کنه بره با لباس تنش

همه چی بده به زن حتی بگه براتون خونه وسرپناه میسازم که زن جدا بشه ازش

(البته که زن مقاومت کنه که جدا نشه ولی اذیت کنه روحی وروانی کاری کنه به مرز سکته بره وزن مجبور باشه قبول کنه جدا بشه)

واینکه واقعا خونه را بسازه

بعد مرد بعد یکسال خونه تکمیل شه بیاد منت بزاره از رو دوست داشتن بوده همه چی داده وخونه میسازه بی سر پناه نباشه بچم یا بگه بخاطر وام بوده که بگیره خونه را درست کنه(به خانم وام تعلق میگرفته ولی به اقا نه)

حتی حرف برگشت هم نمیزنه ولی همش منت بزاره

درباره اش چه فکری میکنی چرا اینجوری میکنه

خدا با من است😍🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب خودت همون اول گفتی دیگه عاشق شده

هرکی یه ذاتی داره دیگه من میزارم به حساب بی ذاتی و بیشرفیش که دونفرو بخاطر یه هوس زودگذر بدبخت میکنه

لابد یه مدت بگذره به اونیم که بخاطرش زندگی اولشو خراب کرده خیانت میکنه و اونم میزاره میره

خب خودت همون اول گفتی دیگه عاشق شده هرکی یه ذاتی داره دیگه من میزارم به حساب بی ذاتی و بیشرفیش که دو ...

به اوناش کاری ندارم چرا همچین چیزایی میگه منکه وقتی شرط جدایی خودش بودهوچرا الان هی میگه ومنت میزاره بخاطرس

خدا با من است😍🥰

دوست نداره و بخاطر گرفتار کردنت الان عذاب وجدان داره میخواد با این کارش حس ارامش بگیره

حداقل خوبه با دروغ پیشت نمونده و الکی و با کم محلی کردن تو زندگی عذابت نداده و جدا شده تلکیف خودت بدونی