2789
عنوان

داییم فوت کرده😭😭😭

1 بازدید | 11 پست

دیروز فوت کرد وایی خدا اگه بود حال بچه هاشو میدید سکته میکرد خدایا چرا ظالمی اینا برادر نداشتن باباشون رفیقشون و برادرشون بود😭😭😭

خدا رحمت کنه عزیزم .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا رو باید شکر کنن برادر ندارن ...... خدا پدرشون رو رحمت کنه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

خدا رو باید شکر کنن برادر ندارن ...... خدا پدرشون رو رحمت کنه

برادر داریم تا برادر عزیزم .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

برادر داریم تا برادر عزیزم .

حالا فعلا که در مورد برادر نداشته کسی نمیشه نظر داد !

اما با توجه به قوانین ارث در ایران

زیاد دلتون رو به اون تااااااا برادر هم خوش نکن عزیزم 😉

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

حالا فعلا که در مورد برادر نداشته کسی نمیشه نظر داد !اما با توجه به قوانین ارث در ایرانزیاد دلتون رو ...

بعله .اما اون برادر اگر درست تربیت شده باشه چشم نمبدوزه به مال پدر و مادر و .میشه تا ابد حامی عاطفی خواهرش

حالا فعلا که در مورد برادر نداشته کسی نمیشه نظر داد !اما با توجه به قوانین ارث در ایرانزیاد دلتون رو ...

بعله .اما اون برادر اگر درست تربیت شده باشه چشم نمبدوزه به مال پدر و مادر و .میشه تا ابد حامی عاطفی خواهرش

بعله .اما اون برادر اگر درست تربیت شده باشه چشم نمبدوزه به مال پدر و مادر و .میشه تا ابد حامی عاطفی ...

😊😊😊

پیشنهاد میکنم یه سر بری تاپیک بغلی

زن های همین برادر ها فعلا دارن گیس و گیس کشی می کنن

البته که ارث بردن ربط به تربیت درست و غلط هم نداره .....