2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من iui کردم ،اما جنسیت برام مهم نبود ،از دکترت مشورت بگیر بانو آزاد رفتم انجام دادم ،برام بازم هزینه ...

مرسی عزیزم

آی یو ای قبلش مراقبت خاصی داره؟

درمورد هزینش با بیمه پس اطلاعی ندارین؟

نظرتون در چه مورد؟من در مورد آی یو آی سوال داشتمبفرمایید

ببین من هم برادر دارم هم خودم دخترم

با توجه به جامعه ما که خوب یکسری مشکلات هست داخلش ادما میرن جنسیت که میخوان میگیرن من خودم دهه هشتادیم خوبه آدم از تکنولوژی استفاده کنه ولی با برای جنسیت موافق نیستم معتقدم طبیعت راه خودش رو بره بهتر هست و اینکه از نظر من جهان تصادف ما هیچ کدام خانواده رو خودمون انتخاب نمیکنیم پس بیخیال بشیم بزاریم طبیعت خودش رقم بزنه که چی برامون بهتر هست

میگن صد در صد نیست احتمال خطا داره جنسیتی که میخوای نباشه

عه آخه رژیم غذایی رو هم از چندین نفر پرسیدم گفتن ما اتجام دادیم ولی جنسیت اون چیزی ک میخواستیم نشده

گفتم شاید آی یو آی بهترجواب بده

مرسی عزیزم آی یو ای قبلش مراقبت خاصی داره؟درمورد هزینش با بیمه پس اطلاعی ندارین؟

قبلش باید تحت نظر دکترت یمدت دارو و امپول مصرف کنی که مهمه نظم و استفاده ش ،بعد هر یه روز درمیون سونو کرد نزدیک دوران تخمک گذاری ،بعد دید آماده ام تو بیمارستان وقت گرفتم ،انجام داد خودش برام ،و همون بار اول جواب داد

بعد عمل هم استراحت مطلق تقریبا و دور از استرس باش، دارو داشتم

هزینه هارو واقعا نمیدونم الان به چه صورته عزیزم

میتونی از بیمه ت بپرسی

ممنون از نظرتون عزیزم خداحفظتون کنه💐

فدات 🥰

بازم ببخشید اگه ناراحت شدی❤️🥰

چون دیدم خیلیا بزور میخوان از خدا یا میرن هزینه میکنن رژیم باز نمیشه بعد چند ساله بچه شر میشه میفته به جون پدر و مادر یا بخاطر اطرافیان که میگن ما فلان بچه میخوایم اتفاقا دو تا بچه همجنس هم بهتر با هم بزرگ میشن

اینجوری باشه که همه پسر یا دختر دار بشن تو آینده باید همه با همجنس خودشون باشند🤦🤣

زندگی کلا تصادف سخت نگیر

عه آخه رژیم غذایی رو هم از چندین نفر پرسیدم گفتن ما اتجام دادیم ولی جنسیت اون چیزی ک میخواستیم نشده ...

والا من رفتم مطب یه دکتر تو شهرمون که فوق تخصص ناباروری و ای وی اف همه واسه ای یو ای و ای وی اف میان پیشش خیلی هم شلوغ بود منشیش یه سری توضیحات درباره ی ای یو ای و ای وی اف داد گفت تو ای یو ای اسپرم با کیفیت جدا سازی میکنن که هم اسپرم دختر توشه هم پسر قبلشم یه برگه بهت میدن که چه غذاهایی بخوری چه کارایی بکنی که احتمال پسر دار شدن بیشتر بشه گفت مورد داشتیم خانومه اومده گفته دوتا دختر دارم میخوام سومی پسر شه ای یو ای کرده دوقلو دختر شده مورد هم داشتیم بار اول بار دارمیشده تعیین جنسیت با ای یو ای خواسته پسر شده بچش هیچی صد در صدی نیست درباره ی ای وی اف هم دکتر گفت ۳۰درصد احتمال موفقیت داره ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزینشه شوهرت باید اسپرمش قوی باشه اگه جنين زیاد نداشته باشی انتقال بدیم نگیره کل هزینه سوخت میشه مگه این که جنين زیاد تشکیل بشه تو هر انتقال یکی دوتا بزاریم واست