2789
اول باید آزمایش بدید اگر مشکل هورمونی نبود شامپو . سرم ضد ریزش استفاده کنید

تازه آزمایش دادم مشکل هورمونی ندارم ولی کمبود ویتامین دارم

چه شامپویی خوبه استفاده کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم شما کل بازارو بخر، تا از ریشه حل نکنی فایده نداره. میگن کم خونی شدید ریزش مو میاره ، حتما حتما در وقت ازادت برو آزمایش بده. علتئم دیگه ای نداری؟ رنگ زرد بدن ، خستگی شدید، تن.ی نفس ، سردی دست و پا و ...؟

تازه آزمایش دادم مشکل هورمونی ندارم ولی کمبود ویتامین دارمچه شامپویی خوبه استفاده کنم؟

شامپو ضد ریزش ، شامپو تقویت کننده سرم ضد ریزش

مشاور پوست و مو . برای مراقبت از پوست و موی خود با من در ارتباط باشید♠️

عزیزم شما کل بازارو بخر، تا از ریشه حل نکنی فایده نداره. میگن کم خونی شدید ریزش مو میاره ، حتما حتما ...

علائم دیگه ای ندارم ولی آزمایش دادم کمبود ویتامین دارم

نمیدونید چه شامپو و قرصی خوبه استفاده کنم؟

ببین اول چه ویتامینی باید استفاده کنی،بدنت کمبود داره،من از تخم شنبلیله با سیاه دونه و برگ کاری جواب گرفتم،راستی آمپول بپاتین هم زدم اوکی شد

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

علائم دیگه ای ندارم ولی آزمایش دادم کمبود ویتامین دارمنمیدونید چه شامپو و قرصی خوبه استفاده کنم؟

کمبود کدوم ویتامین رو داری؟ عدد چند بود نمیدونی؟ اگه میدونی بگو کمکت کنم. قرص که ویتامین بخور از ریشه حل بشه. شامپو بیوکسین خارجیه خیلی خوبه. اورال هم تعریفشو شنیدم. کلیر هم میگن خوبه. من اکثر کسایی که دیدم یا شامپو و قرص موقتی خوب شدت شما باید ببینی دلیلش چیه

کمبود کدوم ویتامین رو داری؟ عدد چند بود نمیدونی؟ اگه میدونی بگو کمکت کنم. قرص که ویتامین بخور از ریش ...

قرص ویتامینی گرفتم دارم میخورم چند روزه

رزماری و روغن کرچک هم تازه گرفتم استفاده کنم

شامپو هایی که گفتینو میگیرم استفاده میکنم حتما

ممنون