2777
2789
عنوان

دعا و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 6801 بازدید | 154 پست
ببخشید چقدر بعضیا احمق و سادن 😠😠😠 بعضیا کی میان اینجا میگن ما رفتیم پیش فلانی دعا گرفتیم خوب بود ...

عجب ، اینجام پس مث اینستا شده که هی میان میگن بدبختیم و بیچاره ایم و یه پولی به حسابمون بریزید، منم یه بار دلم سوخت پول فرستادم بعد واریز پول طرف بهم فحش داد و بلاکم کرد 🤣

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر به دوستت بگو مدام آیت الکرسی بخونه.  تو خونه نوا و صوت قرآن رو با صدای بلند پخش کنه . م ...

آیه المرسی که یکسره می‌خونیم براش و واقعا به لطف این چیزاس که تنوز دوستم سر پاس

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
باور نکن . میخوان تلکه ت کنن آیت الکرسی سوره فلو و ناس بخون حل میشه سوره بقره هم دانلود کن بزار تو ...

ببخشید درباره نظرتون نظر میدم عزیزم.من.خودم.خوزستانیم و دنبال دعا واین.جیزا هم.نیستم اما واقعا روزانه میبینم بادعا چه کارا میکنن و برعکس باطلشونم.میکنن 

یه نفر بود بهمون گفت دعا و طلسم وجود داره و هست و کسایی که اهل این کاران خدا یه نوری رو از چهرشون برمیداره یعنی چهرشون منفی و تاریکه گفتش کارای اونا باعث نمیشه که چیزی بهم بخوره می گفت تاثیر کارای اونا مثل یه مگسی که میفته تو غذا و دل ادمو میزنه و دل مشغولی ایجاد می کنه و گرنه به اهدافشون نمی رسن

یه سوالی امکان داره یکی بره پیش این دعا نویسا بعد بگن تو اکی هستی طلسمت نکردن چرا اومدی پیش من بچسب ...

آره عزیزم من دیدم که طرف گفته هیچ طلسمی تو زندگیت نیست و هیچ دعایی هم احتیاج نداری و فقط باید ایمانت قویتر کنی !

من نظرم اینه ک دعا وجود داره و گفتم ی نفر برام سرکتاب باز کرد عالی بود نه ادرس شماره ای دادم نه تبلیغ ...

دوستان هم همه نظرشونو گفتن فقط یکی ی شماره داشت گذاشت اونم مطمعنم منظوری نداشت تازه گفت طرف نمیگه پول بده 

حالا بعضیا میگن تلکه 

الان کسی مگه گفته پول بده یا ادرس داده برن پیش کسی پول بدن ...

ادمای کثیفی هستن. دورازجون جمع نه ظاهری درونن ایمان ندارن کافرن واسه این دعاهاشون قوی هست 

من خیلی کنجکاوم تو این مسایل نمیدونم چرا 

برام جالبه این دعانویسا چطوری این علم رو دارن 

حیوون تر از اونا کسایین که میرن مشکل برا دیگران درست می کنن ، خدایی آدم دلش نمیاد برا دشمنشم دعای بد ...

سلام میشه درخواست دوستیما قبول کنی

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...