2777
2789
عنوان

دعا و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 6801 بازدید | 154 پست

من چند وقت پیش ی سیدی بودم ک خیلی ادم خوبیه البته اهل جادو و دعا این حرفا نیستا. برای مطمئن شدن  ازش پرسیدم دعایی هست برای جدایی و طلاق گفت ن نیست اگرم کسی بگه هست و من بلدم دروغ گفته و میخواد اخاذی کنه.گقت کسی ک طلسم میکنه اولین کسیه ک وارد جهنم میشه.گفت کسی ک میخواد طلاق بگیره خب از راه قانون ک دادگاه بره جلو طلسم و دعا یعنی چی

واقعا م راس میگفت وقتی راه درستش هست دیگه این کارا چیه اخه

❤خدایا شکرت بابت تمام لحظه هایی که کم آوردم ولی دستمو گرفتی و رهایم نکردی...❤
یه سوالی امکان داره یکی بره پیش این دعا نویسا بعد بگن تو اکی هستی طلسمت نکردن چرا اومدی پیش من بچسب ...

دختر خالم تلفنی با یکی حرف زده بود سرکتاب باز کرده بوود براش رایگان گفته بود دعا کردنت و چندتا ایه داده بود چهل روز بخونه باطل شه.منم گرفتم زنگیدم باز کرد گفت دعا نداری گفتم خیلی گره دارم هیچیم درست درنمیاد همش به همه میپرم و ترس تو وجودمه و... گفت از دعا نیست اگه اصرار داری برا باطل شدنش فلان غسلو کن روز جمعه و غروبش فلان ایه ها رو بخون که باطل شه بعد فهمیدم طرف روحانیه

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من در مورد گذشتم ی مشکلی داشتم زنگ زدم ب ی بنده خدایی ک میوفتن سید پول نگرفت از من ولی همه چیز گذشتمو گفت حتی ایشون یکبار هم منو دید اسمم نپرسید تا گفتم میخوام راجب گذشتم بدونم تعریف کرد برام وقتی رفتم پیگیری کردم دیدم درسته ولی  ن دعایی این وسط بود ن طلسمی ن پولی هیچی ولی استاتر مشکل دوست شما شاید کمی تلقین هم باشه چون ب نظرم مثل قبل تو کار موفق نمیشه ب خودش تلقین میکنه باهم درنورد چیزای مثبت  صحبت کنید انرژی مثبت میگیرین بیخود هم دنبال رمال وملا نرید تو مفاتیح الجنان  هست دعاهای مشکل گشا و روزی از این حرفا

تنها چیزی ک باید تغییر دهم خودم هستم

منم یه چیز وحشتناک پیدا کردم که بهم گفتن یه طلسم خیلیییی سنگینه و کار هر کسی نیست باز کردنش و واقعانم کار هر کسی نیست و من همچنان دارم عذاب میکشم اگه آدمشو پیدا کردید به منم بگید هیچکس تا خودش زندگی با سیاهی و تجربه نکرده باشه نه باور میکنه نه درک میکنه

منم یه چیز وحشتناک پیدا کردم که بهم گفتن یه طلسم خیلیییی سنگینه و کار هر کسی نیست باز کردنش و واقعان ...

برا منم همین بود منو نامزدمو جدا کردن 

الان من دعام باطل شده و نامزدم همچنان من پیشش سیاهن 

برام باطل السحر نوشت  

حالم خوب شد 

ولی دعا نویسه شوهر خاله زن عموم میشد 

شیادو دروغگو نیس 

بهم گف طلسمت انقد سنگین بوده ک چله نشینی داشته و هرکسی نمیتونه باطلش کنن 

در سرتاسر اصفهان شاید سه چار نفر بتونن ک همین اشنامون برام باطلش کرد 

حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...
منم یه چیز وحشتناک پیدا کردم که بهم گفتن یه طلسم خیلیییی سنگینه و کار هر کسی نیست باز کردنش و واقعان ...

مشکلت حل شد ؟ 

حالم اونجوریه که نامجو میگه : جهانِ مرا مِه گرفته سرتاسر ...
ملا گفته بود طلسمش خیلی سخته و‌من نمی تونم باطلش کنم و باید بری یه ملایی سمت خورستان یا زاهدان که وا ...

خانوم گل 

بهترین روش برای باطل کردن دعا و جادو اینه برین عطاری سرکه سیب اصل خونگی با نیم سیر قلیاب بخرین 

قلیاب  رو به سه قسمت مساوی تقسیم کنین 

روزای یکشنبه و سه شنبه و پنج شنبه اول صبح بعد از طلوع آفتاب هر دفعه یه قسمت رو با دو لیوان پر سرکه قاطی کنین و بجوشونین اینقدر بجوشه که به اندازه چندتا قاشق ازش باقی بمونه موقع جوشیدن بگه باطل کردم هرنوع نحسی و خرابی از هفت اندام و از نحسی برای رزق و روزی و بستگی در کارهای ..‌‌‌‌‌‌‌‌...... اسم طرفو بیاره کسی میخواد زندگیش باز شه 

بعدش  دوسه قطره ۴ گوشه خونش بپاشه بقیشم جلوی در ورودی و جلوی در ساختمون بپاشه 

هردفعه حس کرد کارهاش بهم ریختس از عطاری بخره اجراش کنه 

درضمن کسایی که افسرده میشن میتونن نصف استکان سرکه خونگی رو با نمک قاطی کنن بریزن توی یه سطل آب  وقتی از حموم میخوان بیان بیرون غسل کنن و بریزن رو سرشون آب کشی کنن بیان بیرون 

ایه روش دیگه واسه افسردگی اینه توی لگن رو آب پر کنن به اندازه ایی که تا قوزک پاها برسه توش ۴ قاشق نمک و یه لیوان پر سرکه سیب هم بزنن پاهاشون رو به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخلش قرار بدن و مدام سوره ناس و فلق رو بخونن و آروم تکون بدن بعدش آب داخل لگن رو باید داخل سرویس بهداشتی خالی کنین و پاهاتون رو بشورین 

سدره تکویر اگه توی خونه خونه بشه ۷ مرتبه جای دعا مشخص میشه یا نحسی و اثرش از بین میره 

اگر سوره الرحمن آیه ۳۳ و ۳۵ رو هرکدومش رو ۷۰ بار روی آب بخونین و فوت کنین ازش بخورین و بپاشین جلوی درتون و یا باهاش غسل کنین باطل کنندس 

بشرطی موقع غسل یه لگنی بزارین آبش داخل چاه نره گناه داره 

کسایی که میخوان کاراشون خراب نشه حتما تقویم اسلامی بخرن که ساعت هرکاری توش هست مثلا یه روزی هستش که نباید اصلاح سرو صورت انجام بشه شما انجامش میدین بدتر کاراتون نحسی میوفته 

در ضمن این چیزا واسه کسایی که به غسل و نظافت اسلامی اهمیت نمیدن زودتر اثر میکنه