2777
2789
عنوان

دعا و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 6801 بازدید | 154 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ووای چه بد ... الان دعاهای ما رو هم میتونن باطل کنن  چطوری میشه پیداشون کرد

اره میشه اول نباید یک.خانم.تنها بره پیششون چون درخواست س ک س ازت میکنن بعد دعارو انجام میدن بعدش من خودم خوزستانیم برو از هر خوزستانی بپرسی بهت میگن والا انقد ازشون میترسم که هیچ وقت طرفشون نرفتم.

اون شخص از طریق نادرست به تو اطلاعات بده بعد تو را هم وارد این انرژی منفی ها کنه؟ اون موقع چه می ک ...

من نمیفهمم یعنی چی از طریق نادرست ؟ یا انرژی منفی ؟

یعنی چیکار میکنه ؟

اما چند وقت پیش به اصرار مادرش رفته بود پیش یه ملایی که طبق تحقیقات مادرش خیلی کار درسته و اون بهش گ ...

یه سوالی امکان داره یکی بره پیش این دعا نویسا بعد بگن تو اکی هستی طلسمت نکردن چرا اومدی پیش من بچسب به زندگیت..😆😆😆😆😆

Nothing special...

دوست من آدم مذهبی سفتی نیست ولی دلش واقعا پاکه، جز خیر به دیگران چیزی نمی رسونه تا به حال ازش بدی ندیدم خداییش خیلی هم آدم فعالیه و واقعا کار براش نشد نداره اما سه چهار ساله علاوه بر مشکلات عجیب غریبی که براش پیش میاد و فقط به من اطمینان داره و میگه که واقعا حتی من از شنیدنشون خسته شدم، وضعیتش مث باتلاقه، هر چی تلاش می کنه گرفتار تر می شه، آدمی که تا دیروز کار براش نشد نداشت الان دست به کاری میزنه همش شکست و ضرر و اذیته

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
یه سوالی امکان داره یکی بره پیش این دعا نویسا بعد بگن تو اکی هستی طلسمت نکردن چرا اومدی پیش من بچسب ...

اره من یک بار رفتم گفتم با شوهرم دعوا دارم اینا

طرف گفت بذار سرکتاب باز کنم بعدش گفت نه مشکلی نداری کسی برات دعا نگرفته

ببخشید چقدر بعضیا احمق و سادن 😠😠😠

بعضیا کی میان اینجا میگن ما رفتیم پیش فلانی دعا گرفتیم خوب بود ،شک نکن خود شیاد دعانویسه که میاد اینجا تبلیغ کارشو میکنه . اتفاقا چند ماه پیش نی نی یار یک نفر با چند تا کاربری رو قطع دسترسی کرد. اسمش خانم خانی بود 

خانما سوره مزمل روزا 1شنبه بخونید اسفند دود کنید چهارگوشه خونتون رو سرکه بریزد یکم.ادرار بچه کوچیک.رو داخل شامپو بریزد خودتون وهمسرتون.حمام کنید وبه همسرتون.اصلا نگید 

من نمیفهمم یعنی چی از طریق نادرست ؟ یا انرژی منفی ؟ یعنی چیکار میکنه ؟

بله خیلی از این افراد اگر تازه بلد باشند

نه از راه پاکی قلب و مجرب بودن بلکه مثلا به وسیله موجوداتی مثل جن و ..... اطلاعات می گیرند 

و راه اون ها را به زندگی شما باز می کنند

برای چی این همه تاکید شده پیش این افراد نرید

می رید یک گره باز کنید صد تا گره تو زندگیتون ایجاد می شه