وامونده مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 542 عنوان پدر شوهر 1 بازدید | 24 پست تا حالا پدرشوهری را دیدید که هوا عروس شو خیلی داشته باشه حتی طرفداری عروسش بکنه به جا پسرش (البته به حق) پشتش باشه رازدارش باشه بهترین کادو ها را براش بخره از زیباییش تعریف کنه و قربون صدقه عروسش بره؟؟؟ اگه همچین کسی واقعا وجود داشته باشه یعنی چی !؟ امروز | 02:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وامونده مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 542 این ک بیشتر مشکوکه نه از روی منظور از روی محبت و انسانیتش!
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 113614 نه از روی منظور از روی محبت و انسانیتش! پدر من خیلی عروسشو دوس دارهحتی از ما دختراشم بیشترن اینکه هدیه براش بخره و قربون صدقش بره هان بیشتر حامی و تکیه گاهه براشهمیشه ازش طرفداری میکنه تحت هر شرایطیبراش کلی احترام و عزت قائله دلگرمی پایان همه دلهره هایی❤️🔥
وامونده مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 542 پدر من خیلی عروسشو دوس دارهحتی از ما دختراشم بیشترن اینکه هدیه براش بخره و قربون صدقش بره هان بیشتر ... دم بابات گرم
مامانگلم عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 7797 استارتر فک کنم قبلا تاپیک هات بودم یادمه دعوت بودی اولین بار خونشون بعد همه جا را نشونت دادن ؟دانشجو بودی . همونی ؟
وامونده مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 542 استارتر فک کنم قبلا تاپیک هات بودم یادمه دعوت بودی اولین بار خونشون بعد همه جا را نشونت دادن ؟دانشجو ... باریکلا الان دیگه درسم تموم شده و دانشجو نیستم
وامونده مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 542 استارتر فک کنم قبلا تاپیک هات بودم یادمه دعوت بودی اولین بار خونشون بعد همه جا را نشونت دادن ؟دانشجو ... چه حافظه یک خوبی
مامانگلم عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 7797 باریکلا الان دیگه درسم تموم شده و دانشجو نیستم جدی خودتی 😍😍😍عاشق آرامشت بودم . نامزدت هم پسر خوبی بود مشخص بود ساده است و مظلوم . عکس هم دادی با چادر بودی درسته ؟ 😅
وامونده مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 542 جدی خودتی 😍😍😍عاشق آرامشت بودم . نامزدت هم پسر خوبی بود مشخص بود ساده است و مظلوم . عکس هم دادی با ... ارهههه خوشگله خودمممم چه تصادفی (((:❤️🥹
مامانگلم عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 7797 ارهههه خوشگله خودمممم چه تصادفی (((:❤️🥹 عزیزم . خوشحال شدم امشب پیدات کردم. خوشبخت بشید . عروسیتون کی هست ؟