2789
عنوان

پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 60 بازدید | 24 پست
عزیزم . خوشحال شدم امشب پیدات کردم. خوشبخت بشید . عروسیتون کی هست ؟

منم همینطور عزیزممم والا هنوز عروسی نکردیم عقدیم شوهرم رفته سربازی و چون جنگ شد به شهر دیگه افتاد حالا فردا یا پس فردا انتقالی های جدید بیاد انشالله جزوشون باشه تا بیاد اصفهان به دستی پدر شوهرم به خونه میکشم و تمام اینکه میگی عاشق آرامشم بودی منظورت چیه؟🥹😂🌹😍

هر روز دلیلی برای خوشحالیت هست ،پیداش کن.

منم همینطور عزیزممم والا هنوز عروسی نکردیم عقدیم شوهرم رفته سربازی و چون جنگ شد به شهر دیگه افتاد حا ...

چون متاهله احتمالا بیاد شهر خودتون . ارامشت مثلا تو تاپیک هات طرز نوشتنت و توضیح دادنت حس میکردم دختر ارومی باشی .

عجی شانسی ک تو این دوران رفت سربازی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون متاهله احتمالا بیاد شهر خودتون . ارامشت مثلا تو تاپیک هات طرز نوشتنت و توضیح دادنت حس میکردم دخت ...

قربونت برم عزیزم نظر لطفته خودت خوبی خودت گلی

برای من دعا کن خانوم خوب و مهربون.

از اون دختر قسمت زیادی خیلی باقی نمونده (:

عزیزم اخه چرا 😔

دیگه خودت که میدونی زندگی بالا و پایین زیاد داره حالا ولش کن شما که امشب منو شناختی و از اون روزا برام گفتی اصلا حالمو عوض کردی دمت گرم❤️

دیگه خودت که میدونی زندگی بالا و پایین زیاد داره حالا ولش کن شما که امشب منو شناختی و از اون روزا بر ...

قربونت برم .

میگذره نگران نباش .

همیشه از خدا بخاه اونقدری بهت توانایی و عقلشو بده که موقع مشکلات و ناراحتی بهترین تصمیم را بگیری

قربونت برم . میگذره نگران نباش . همیشه از خدا بخاه اونقدری بهت توانایی و عقلشو بده که موقع مشکلات و ...

چند شب پیشا عذرائیل جون اومد بخوابم شاید باورت نشه ولی نه زشت بود نه وحشتناک به مرد خیلی شکیل و با کت و شلوار و آراسته گفت وقت رفتنه گفتم کجا گفت مگه نمیخواستی بری ( آخه چند روز پیش از خدا مرگ خواستم ) بعد گفتم نه من نمیخوام بیام گفت باید بریم دیگه فرصت تموم شده گفتم نه بزار بمونم من اینجا هنوز کار دارم خواهش میکنم به فرصت دیگه بده اینو گفتم و اون رفت ببین خواب بود ولی من در بیداری بودم میفهمی چی میگم (:😂 حالا پیش خودم میگم چرا گفتم بره

چند شب پیشا عذرائیل جون اومد بخوابم شاید باورت نشه ولی نه زشت بود نه وحشتناک به مرد خیلی شکیل و با ک ...

😵💫😵💫😵💫😵💫🤯🤯🤯🤯 والا من ک ترسیدم از این خواب .

گمشو این چه حرفیه ! تو اول راهی حالا