تا حالا پدرشوهری را دیدید که هوا عروس شو خیلی داشته باشه حتی طرفداری عروسش بکنه به جا پسرش (البته به حق) پشتش باشه رازدارش باشه بهترین کادو ها را براش بخره از زیباییش تعریف کنه و قربون صدقه عروسش بره؟؟؟ اگه همچین کسی واقعا وجود داشته باشه یعنی چی !؟
منم همینطور عزیزممم والا هنوز عروسی نکردیم عقدیم شوهرم رفته سربازی و چون جنگ شد به شهر دیگه افتاد حالا فردا یا پس فردا انتقالی های جدید بیاد انشالله جزوشون باشه تا بیاد اصفهان به دستی پدر شوهرم به خونه میکشم و تمام اینکه میگی عاشق آرامشم بودی منظورت چیه؟🥹😂🌹😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قربونت برم . میگذره نگران نباش . همیشه از خدا بخاه اونقدری بهت توانایی و عقلشو بده که موقع مشکلات و ...
چند شب پیشا عذرائیل جون اومد بخوابم شاید باورت نشه ولی نه زشت بود نه وحشتناک به مرد خیلی شکیل و با کت و شلوار و آراسته گفت وقت رفتنه گفتم کجا گفت مگه نمیخواستی بری ( آخه چند روز پیش از خدا مرگ خواستم ) بعد گفتم نه من نمیخوام بیام گفت باید بریم دیگه فرصت تموم شده گفتم نه بزار بمونم من اینجا هنوز کار دارم خواهش میکنم به فرصت دیگه بده اینو گفتم و اون رفت ببین خواب بود ولی من در بیداری بودم میفهمی چی میگم (:😂 حالا پیش خودم میگم چرا گفتم بره