2789
خب پس جای رشد داره نگران نباش ولی سعی کن هم فرم سینه هم باسن و هم گودی کمرتو از الان کار کنی بسازی ک ...

چون گودی کمر دارم یه لحظه مغزم هنگ کرد فک کردم اونو میگی 🤣🤣🤣🤣🤣

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رزمی کار میکنی شاید زیاد رشد نکنه واقعا انگیزت چیه بزرگ شه والا😂

همینجوری فقط یکم بزرگ بشه قشنگ تره

وگرنه من هیچ نیت دیگه ای ندارم 😁🫡😅

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

مگه تو چندی خشگلم

۸۵😔

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

والا بزرگ فقط تو دکلته جذاب میشه😂🤦♀️

که اونم به دردسرای دیگه ش نمی ارزه😹

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
خواهش😹💚خودم فقط اینو بگم که نسبت با اندامم بزرگ نیست و اتفاقا راضیم 😹 زیاد تو فکر سایزت نباش کوچی ...

من عاشق بزرگم خودم 75اززوم اینه بشه 85خیلی دوست دارم و واقعا دغدغه شده🙁

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
برو عامو دلت میاد اگه اندامت باربی باشه کمر باریک سینت اینقدر باشه عالیه دختر

نبابا باید کمرمو باریک کنم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من عاشق بزرگم خودم 75اززوم اینه بشه 85خیلی دوست دارم و واقعا دغدغه شده🙁

اشتباه میکنی

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....