2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ماشالا من ۲۶ سالمه متاهلم یه خورده باهم تفاوت داریمبابا سایز تا حدی ک مهمه از اونور فرم هم خیلی مهمه

فرمم رو دوست دارم ولی خب بزرگه از نظرم چون که داروی هورمونی میخوردم چاق شدم سینه امم بزرگ شده متاسفانه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

فرمم رو دوست دارم ولی خب بزرگه از نظرم چون که داروی هورمونی میخوردم چاق شدم سینه امم بزرگ شده متاسفا ...

اینجا نمیشه عکس بفرستم چندساله باشگاه میرم واقعا معتقدم با ورزش همه چی درست میشه

میگذرد...

الان چنده

نمیدونم توی دستم فقط جا میشه

یکی از دوستان گفت ۶۰ یا ۶۵ هستم

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

ممنون 😅💗خودت الان چندی ؟

خواهش😹💚

خودم فقط اینو بگم که نسبت با اندامم بزرگ نیست و اتفاقا راضیم 😹 زیاد تو فکر سایزت نباش کوچیک مده😹😹

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
خواهش😹💚خودم فقط اینو بگم که نسبت با اندامم بزرگ نیست و اتفاقا راضیم 😹 زیاد تو فکر سایزت نباش کوچی ...

😁💗

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

نمیدونم توی دستم فقط جا میشه یکی از دوستان گفت ۶۰ یا ۶۵ هستم

خب پس جای رشد داره نگران نباش ولی سعی کن هم فرم سینه هم باسن و هم گودی کمرتو از الان کار کنی بسازی که تناسب اندام بگیری

میگذرد...

اینجا نمیشه عکس بفرستم چندساله باشگاه میرم واقعا معتقدم با ورزش همه چی درست میشه

چه ورزشی؟ بنظرت با ورزش کوچک میشه ؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من ورزش رزمی میرم و خیلی دویدن و بپر بپر داره البته بدنسازی هم بهمون میدن اما نه با دستگاه .

خب پس جای رشد داره نگران نباش ولی سعی کن هم فرم سینه هم باسن و هم گودی کمرتو از الان کار کنی بسازی ک ...

اخ گفتی

گودی کمر دارم یعنی ببین درد شدید گرفتم چند وقته

چیکار کنم ؟

🤦♀️🤦♀️منظورم گودی کمر ورزشی از لحاظ تناسب اندام بود یعنی لیفت کمرت در اومده باشه

😅😅😅😅