2789

من بعد از ازدواج دقیقاً همین مشکل رو داشتم. چند بار رژیم گرفتم ولی نمیتونستم ادامه بدم. بعد با نظر پزشک زیکورپا رو شروع کردم. چیزی که بیشتر از همه کمکم کرد این بود که اشتهام کمتر شد و رژیم گرفتن برام راحت تر شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر افزایش وزنت یهویی بوده، به نظرم یه چکاپ هم انجام بده که مطمئن بشی مشکل هورمونی یا تیروئید نباشه. منم قبل از شروع زیکورپا پزشکم کامل شرایطم رو بررسی کرد و خوب بود که در طول مصرف هم امکان مشاوره و پیگیری داشتم.

این زیکورپا تبلیغه

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.

این زیکورپا تبلیغه

👌

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز