2777
2789
عنوان

خدایا کمک

41 بازدید | 9 پست

بچه ها داییم میخواد ویلا بخره رو بروی ویلای ما و ما ویلامون خزرشهر و دریا کنار نیست و اینکه پز نمی دم ولی بابام و داییم دعوا کردن چرا چون بابای بیدادب من رفته گفته اینا هزار باز اومدن ویلای ما خوش گذرونی و ویلا به اسم مامانمه و مامانم داییم رو گفت بیا با زنش و داییم کارمنده زنش معلم خلاصه بابام میگه به اینا ویلا رو گرون بده نتونن بخرن تا بفهمن هر کسی صاحب ویلا نمیشه وکیل و دکتر و مهندس لایق ویلان نه کارمند بابام گفته داییم ۵۰ سالشه و اینکه بخاطر من تحمل کردن و برگشتنی بابام گفته شما گداها دنبال مال مفتین چکار کنم هفته ی بهد میخوام برم خونش دلم گرفته بابام خیلی عصبیه بدش میاد میگه که مگه گداخا ویلا میخرن و نمی دونم اینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اخه کسی رو نداریم خانواده پدری قطع رابطه مادی دیگه نه اخه حق با داییمه به بابام چه که اونا کارمند ...

دقیقا واقعا به اون چ؟

بابات حسوده نمیتونه ببینه دایی ات صاحب ویلا میشه...اعصابم خراب شد

اونا کفتن فقط بخاطر حدیث (خودم ) می مونیم بابام وکیل بازنشسته اس که همه ی پرونده هاش شکست خوردن و پول نداره زیاد ولی مامانم معماره پروژه های تاپ داره هنوزم فعاله