2789
عنوان

گوشی👀

1 بازدید | 12 پست

قیمت گوشی یه جوری بالا رفته که آدم بخواد یک گوشیه معلومی رو به بالا بگیره از دور رقابت ها خارج و به ماتریکس وارد میشه🫤

گوشی خوب چی پیشنهاد میدین؟

خودت باش دنیا بنده اصالت است👊

سلطان فقط شیائومی

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شیائومی مفت هم بدن قبول نمیکنم،ایفونم خیلی داستان داره،سامسونگ بهتره باز

من 5 ساله یه ردمی نوت 8 دارم

انقدر دوربینش خوبه که دوستم که سامسونگای رده بالا دارن، بیرون میریم همیشه میگن بیا با دوربین گوشی تو عکس بگیریم، کیفیتش خوبه

تا الان هم یکبار نشده که هنگ کنه یا اذیت کنه با اینکه پر از برنامه های مختلف و عکسه. از کیفیت صدا و ایناشم خیلی راضیم...

بستگی داره، سلیقه ایه🤷🏻♀️

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)

من 5 ساله یه ردمی نوت 8 دارمانقدر دوربینش خوبه که دوستم که سامسونگای رده بالا دارن، بیرون میریم همیش ...

من نوت۱۳داشتم دوربینش مفت نمی ارزید

خودت باش دنیا بنده اصالت است👊