2777
2789
یعنی الان من طلا دارم بی فرهنگم؟ خودتی

😂😂😂

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب!!! نمردیمو معنی بی فرهنگی رو هم فهمیدیم! علایق و سلیقه ی شخصی افراد با هم فرق داره بخاطر طلا داشتن باید انگ بی فرهنگی بزنیم؟بی فرهنگ کسیه که ظاهربین و بی فکره و فضول مردم

طلا و جواهر بی فرهنگیه؟؟؟؟

قضیه گربه هست و گوشت😂

من النگو زیاد نمیپسندم ولی عاشق سرویس و انگشترای خوشگل و شیکم

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

اگ‌تونستم طلادارشدم اونوخ شما بی‌فرهنگ حسابم کن عب نداره

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

اینکه فکر کنیم شخصیت هرکسی به مقدار  طلاهاشه بی فرهنگیه ولی داشتن طلا بد نیست

یک نفر نان داشت اما بینوا دندان نداشت .....آن یکی بیچاره دندان داشت اما نان نداشت..... آنکه باور داشت روزی میرسد بیچاره بود..... آنکه در اموال دنیا غرق بود ایمان نداشت... دشت باور داشت گرگی در میان گله بود . .. گله باور داشت اما من نمیدانم چرا باور سگ چوپان نداشت...... یک نفر پالان خر را در میان خانه پنهان کرده بود..... آن یکی با بار خر میرفت و خر پالان نداشت... یک نفر فردوس را ارزان به مردم میفروخت.... نقشه ها کو داشت در پندار خود شیطان نداشت.. ....هر کجا دست نیازی بود بر سویی دراز..... رعیت بیچاره بخشش داشت اما خان نداشت.........

وسیله زینتیه دیگه همه زن ها همه جای دنیا دارن استفاده میکنن حالا طلا! نقره! یا بدل اتفاقا نشانه زنانگیه و خیلی هم شیکه!!!ولی اینکه تبدیل بشه به یه وسیله واسه خودنمایی و چشم فامیل رو دراوردن و هر چی سنگین تر بهتر!!!! به نظر منم بی فرهنگیه!!!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

من ک ب عنوان ی خانم‌از طلا متنفرم طلا هم ندارم ولی بی فرهنگی نیست ب نظرم 

خب درصد زیادی از خانوما طلا دوست دارن چیز بدی نیست 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن