چن ماه دیگه سی سالم میشه شاغلم با مامان بابام زندگی میکنم نمیدونم چرا هچکس بهم علاقه مند یا عاشقم نمیشه سنم کم تربود دومورد بودن ولی هم سطحم نبودن خیلی میترسم خیلی تنهام زرنگم نیستم که بخوام تنهایی از پس مشکلات بربیام تو خانواده اذیتم میکنن محل کار اذیتم میکنن خسته شدم داداشم اومده بود خونمون تحقیرم میکرد ک سنت رفته بالا با یه پیرمرد باید ازدواج کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تازه ۳۰ سالم شده و مجردم...تازگیا هم یه خواستگار داشتم که قسمت نبود...اینم شانس مائه دیگه...اوضاع اقتصادی انقدر خرابه که پسرا جرئت نمیکنن زن بگیرن...تقصیر تو نیست...فکر نکن ایراد از توئه
سنتون زیاد نیست هنوز. فکر نکنید شما هرچقدر به تنهایی از پس مشکلات خودتون بر بیاید آدم موفق تری هستید
اره اما واقعا کم اوردم واینکه اینستارو میبینم چه قد بعضی دخترها دوست داشته میشن حس میکنم نکنه کمبودی دارم البته از نظر قیافه چون توجه زیاد میگیرم میدونم کمبودی ندارم ولی پسرای الان منو دختر حوصله سربر و سردی میدونن