2789
عنوان

سی سالگی

74 بازدید | 19 پست

چن ماه دیگه سی سالم میشه شاغلم با مامان بابام زندگی میکنم نمیدونم چرا هچکس بهم علاقه مند یا عاشقم نمیشه سنم کم تربود دومورد بودن ولی هم سطحم نبودن خیلی میترسم خیلی تنهام زرنگم نیستم که بخوام تنهایی از پس مشکلات بربیام تو خانواده اذیتم میکنن محل کار اذیتم میکنن خسته شدم داداشم اومده بود خونمون تحقیرم میکرد ک سنت رفته بالا با یه پیرمرد باید ازدواج کنی

چه ازدواج کرده بودی چه نکردی باید سعی کنی از پس خودت بر بیای جامعه پر ادم گرگ و سواستفاده گر هست که بخوان سر به سرت بذارن یه مشت سادیسمی هستن

سعی کن همرو بشونی سرجاشون یا محل نکنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه ازدواج کرده بودی چه نکردی باید سعی کنی از پس خودت بر بیای جامعه پر ادم گرگ و سواستفاده گر هست که ...

نمیدونم چه جوری بشونمشون سرجاشون هروقت خواستم تلافی کنم بدتر شده اوضاع

من خانوادم مذهبی وسنتی ان خیلی تنهام خیلی فشاررومه

سعی کن به ازدواج فکر نکنی به وقتش واست اتفاق میفته

برو باشگاه، با دوستات برو بیرون، تو محیط کار به خودت برس. قطعا موقعیت های خوبی سر راهت قرار میگیره

نمیدونم چه جوری بشونمشون سرجاشون هروقت خواستم تلافی کنم بدتر شده اوضاع

سعی کن جدی باشی و حدمرز بذاری واسه ادما بگو من خوشم نمیاد و اجازه نمیدم بهم زور بگین یا توهین کنین

یا میتونی از مشاور کمک بگیری

یا کلا تمرین کن

سعی کن به ازدواج فکر نکنی به وقتش واست اتفاق میفتهبرو باشگاه، با دوستات برو بیرون، تو محیط کار به خو ...

تو این شهرکوچیکی که هستم موردای خوبی نداره شهربزرگترم که خونه داریم گاهی برای تفریح میرم توی خیابون خیلی پیشنعاذ میگیرم اما بی لولن و هدفشون سواستفادس

سنتون زیاد نیست هنوز. فکر نکنید شما هرچقدر به تنهایی از پس مشکلات خودتون بر بیاید آدم موفق تری هستید

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

سنتون زیاد نیست هنوز. فکر نکنید شما هرچقدر به تنهایی از پس مشکلات خودتون بر بیاید آدم موفق تری هستید

اره اما واقعا کم اوردم واینکه اینستارو میبینم چه قد بعضی دخترها دوست داشته میشن حس میکنم نکنه کمبودی دارم البته از نظر قیافه چون توجه زیاد میگیرم میدونم کمبودی ندارم ولی پسرای الان منو دختر حوصله سربر و سردی میدونن