2777
2789
عنوان

قسمت نبوده

30 بازدید | 4 پست

قبلا یه پسری بود

خیلی دوسش داشتم ار کراشم رد شده بود

بعد یه مدت دیگه همو ندیدیم، هیچی هم از هم نداشتیم نه ایدی ای نه چیزی

خودمو به ابو اتیش زدم تا فقط یکبار دیگه ببینمش

اما نشد

میگم کار خداست دیگه لابد یچیزی بوده که نشده

الان بیشتر از یکسال میشه ازش بی خبرم

نصف شبی یهو یادش افتادم

درخواست قبول نمیکنم کاری داشتین تاپیکم بگین، استارتر تاپیک نیستین ریپلای نکنین روم

خیلی بده

لطفا کسایی که فکرمیکنن پروفسورن و کسی بهتر از اینا تو دنیا نیست و انرژی منفی میدن و ادعا دارن تو تایپکای من شرکت نکنن ممنونم💓 عضو سازمان مبارزه با کاربران دروغگو و فیک هستم . قشنگ ترین عشق k💍 دانشجوی داروسازیم سوالی داشتید در خدمتم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بزار یه چیزیو بگم بهت،هرکسی یه ستاره داره تو اوج آسمون،وقتش ک برسه تو و اون ستاره برای همیشه مال هم میشید،شک نکن:)خودتم با این افکار این موقع شب درگیر نکن،چون اون موقع چشماتو ک میبندی بخوابی تازه پشت پلکهات میشن پرده سینما و انواع افکاری که دست ب دست هم دادن انگار با اکران شبانه نزارن خوابت بگیره

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

بزار یه چیزیو بگم بهت،هرکسی یه ستاره داره تو اوج آسمون،وقتش ک برسه تو و اون ستاره برای همیشه مال هم ...

چه قشنگ گفتی

دقیقا همینه

درخواست قبول نمیکنم کاری داشتین تاپیکم بگین، استارتر تاپیک نیستین ریپلای نکنین روم