2789
عنوان

درد و دل

1 بازدید | 8 پست

خانوما امروز رفتم بیرون بعد از یک ماه تقریبا با اینکه با مامانم رفتم کلی بهم گفت باید تا قبل از ۹ خونه باشیم که من خدای نکرده دیرتر از پدرت نرسم خونه😕ولی مشکل اصلی اینجاست که من تا رفتم توی خیابون چون خیلی خجالتی ام اصلا وقتی حتی توی خیابون راه میرفتم هم خجالت میکشیدم اولش که همش عرق میریختم تا با یه فروشنده روبرو میشدم

خلاصه اش اینکه هرجا میرم این خجالتی بودنم تو ذوقم میزنه و به خودم میگم من نمیتونم هیچ شغلی پیدا کنم با این کم رویی

به خودم میگم هرچی اشک بریزم در این مورد حق دارم

خیلی هم ریختم

مطمئن هستم هم که این خجالت کم نمیشه و همیشه همیشه باهاش زندگی میکنم کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم

امروز اصلا اعصاب ندارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم چرا خجالت؟ باور کن الان همه تو حال خودشونن شاید تو فکر کنی موقع راه رفتن چشا روت زومم ولی تو ذهن همه ی مشکلاتی هستش ک اصلا ب رهگذر توجه نمیکنن برا خودت زندگی کن نه برا نظر بقیه

نمیدونم چرا اطمینان ندارم که روانپزشک میتونه منو درست کنه

خودت بشین یبارفکر کن،ببین توی چه مواقعی بیشتر اینوحس خجالت بهت دست میده ،از کی اینطور شدی و خاطرات بچگیت رو مرور کن ببین کجا برات مبهم یا آزار دهنده هستش

خودت بشین یبارفکر کن،ببین توی چه مواقعی بیشتر اینوحس خجالت بهت دست میده ،از کی اینطور شدی و خاطرات ب ...

از همون موقع که بدنیا اومدم اینطوری بودم مشکل اصلیم اینه که همش فکر میکنم همه بهم زل زدن منتظرن یه سوتی ازم بگیرن یا بگن چرا اینطوری هستی