2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حالا کافور واقعا جواب میده

مگه دیوانه هستید کافور بخوردش بدی میدونی چقد عوارض داره به جای این کارا بفرستش خودش خونه اجاره کنه ۲۴ ساعت کنارت نباشه که دلش هی رابطه بخواد مشکلت حل میشه نمیشه یه پسر جوون هر ثانیه پیشت باشه ولی هیچ رابطه ای نباشه یا کم باشه

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

مگه دیوانه هستید کافور بخوردش بدی میدونی چقد عوارض داره به جای این کارا بفرستش خودش خونه اجاره کنه ۲ ...

وای فقط پروفایلتتتت🤣🤣🤣🤣🤣

انقد دقت کردم که چیه اون که بنفشه بعد متوجه شدم که یه شورت بنفشهههه🤣🤣🤣🤣🤣

وای فقط پروفایلتتتت🤣🤣🤣🤣🤣انقد دقت کردم که چیه اون که بنفشه بعد متوجه شدم که یه شورت بنفشهههه🤣🤣 ...

شرت بنفش مردونه پا داره😁

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

آره با خیلی دقت فهمیدم مردونم هست🤣🤣🤣

چون. نمیشد زنونه بزارم 🤣

چون. نمیشد زنونه بزارم 🤣

خدایی خیلی باحالی عکس شورت گذاشتی پروفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای غش کردم

لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)