2789
عزیزم حسش که فیزیولوژیکیه و به خاطر هورمون هاست، اینکه از روش کاری انجام ندی( شهوت) مهمهحسشو همه دخت ...

الان یکی حس نداشته باشه ، سالم نیست؟؟؟

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه عزیزم اونارو هم نمیکشه، پروستات که ترشحاتشو تو ادرارشون داره و بحثش جداست، کلا رابطه جنسی اختیاری ...

یعنی رابطه نداشته باشی چاکراهت باز میشه؟من دو ساله که ندارم

تنهایی همون مرگه که باهات رودربایستی داره...

حالا کافور واقعا جواب میده

مگه دیوانه هستید کافور بخوردش بدی میدونی چقد عوارض داره به جای این کارا بفرستش خودش خونه اجاره کنه ۲۴ ساعت کنارت نباشه که دلش هی رابطه بخواد مشکلت حل میشه نمیشه یه پسر جوون هر ثانیه پیشت باشه ولی هیچ رابطه ای نباشه یا کم باشه

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

مگه دیوانه هستید کافور بخوردش بدی میدونی چقد عوارض داره به جای این کارا بفرستش خودش خونه اجاره کنه ۲ ...

وای فقط پروفایلتتتت🤣🤣🤣🤣🤣

انقد دقت کردم که چیه اون که بنفشه بعد متوجه شدم که یه شورت بنفشهههه🤣🤣🤣🤣🤣

وای فقط پروفایلتتتت🤣🤣🤣🤣🤣انقد دقت کردم که چیه اون که بنفشه بعد متوجه شدم که یه شورت بنفشهههه🤣🤣 ...

شرت بنفش مردونه پا داره😁

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

آره با خیلی دقت فهمیدم مردونم هست🤣🤣🤣

چون. نمیشد زنونه بزارم 🤣

چون. نمیشد زنونه بزارم 🤣

خدایی خیلی باحالی عکس شورت گذاشتی پروفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای غش کردم

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه