2789
خدایی خیلی باحالی عکس شورت گذاشتی پروفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای غش کردم

یه مدت خیلی بولد بودم تو سایت بخاطر اسم و پروفم ولی نی نی یار گفت مثه روح باش وگرنه تعلیق مشکیت میکنم معروفیتم گرفت ازم 🥲😭

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حداقل اسمتم بذار شورت بنفش مردونه 🤣🤣🤣 من که با دیدن اسمت یاد شورت زنونه افتادم😆

تغییر نمیکنه

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

یه مدت خیلی بولد بودم تو سایت بخاطر اسم و پروفم ولی نی نی یار گفت مثه روح باش وگرنه تعلیق مشکیت میکن ...

الهی🤣🤣🤣🤣نه بابا چه عیبی داره الان که هممون افسرده ایم یکی باعث شه بخندیم

من که خیلی خوشم اومد

نی نی یار دیگه خیلی خشک و جدیه🤬🤬🤬

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

الهی🤣🤣🤣🤣نه بابا چه عیبی داره الان که هممون افسرده ایم یکی باعث شه بخندیممن که خیلی خوشم اومدنی ن ...

همین بگو کلی دل شاد کردم

کاش یه گزینه برا گزارش زدن نی نی یار هم بود🤣

همین بگو کلی دل شاد کردم کاش یه گزینه برا گزارش زدن نی نی یار هم بود🤣

آرههه

کاش نی نی یارا اصلا یکی نمیشدن باهم

اون زمان که نی نی یار ۲ و ۳ و ۵ بود خیلی خوب بود

مخصوصا نی نی یار ۵ عاشقش بودم خیلی پایه بود

برام بوس میفرستاد🤣🤣🤣🤣بهم میگفت دختر قشنگم

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

آرهههکاش نی نی یارا اصلا یکی نمیشدن باهماون زمان که نی نی یار ۲ و ۳ و ۵ بود خیلی خوب بودمخصوصا نی نی ...

منم دوسش داشتم حیف شد😭😭

منم دوسش داشتم حیف شد😭😭

😭😭😭💖💖

خودم بخورم

الان مشکل از خودته یا نامزدت؟