2777
2789
عنوان

خداحافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 142 پست
پدر من تو بانک س پ ه حساب داره از پارسال میگم بابا هرچی میشه اولش اون بانک درگیر میشه قبول نمیکنه 🤕 ...

منم دارم ولی توش پول ندارم

نمیدونم والا دوست من این دفعه زنگ زد گفت برو دوتا بانک دیگه حساب باز کن ولی من نرفتم

امیدوارم چوب اینم نخورم🤦🏼♀️

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

از ش خبر نداری راستی؟؟از جابجا کننده پول از پرنس به خانواده پرنسسم عزل شدین😁

این بد نبوووود

نه دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دارم ولی توش پول ندارمنمیدونم والا دوست من این دفعه زنگ زد گفت برو دوتا بانک دیگه حساب باز کن ول ...

میگن پخش کنین بین بانک های مختلف

خيلی بده همون پولی که به سختی هم درمیاد بازم امنیت نیست یجا باشه برای استفاده

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

ترک ها دراین باره یه ضرب المثل🔞دارن:))دقیقا وصف حال این مورد ه😬

میدونم🤣

مامانم دقیقاً در مورد پدرشوهرم گفته اینو😂

میگن پخش کنین بین بانک های مختلف خيلی بده همون پولی که به سختی هم درمیاد بازم امنیت نیست یجا باشه بر ...

بعد از این فکر نکنم چیزی بمونه که بخواد پخش بشه🤣

بعد از این فکر نکنم چیزی بمونه که بخواد پخش بشه🤣

همون استفاده روز مره رو و کارو میگم وگرنه دیگه پول موندن تو این وضعیت مثل برف زیر خورشید جنوبه🫠🫠

دفعه آخر تجارت و ملی و...هک شده بودن من هیچ خریدی ساده ام نمی تونستم بکنم

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

طرفش عجول بود

پرنس خوب کرد سریع کارو جمع کرد وگرنه می موند الان با وضعیت الان اونم میشد قوز بالا قوز

همون استفاده روز مره رو و کارو میگم وگرنه دیگه پول موندن تو این وضعیت مثل برف زیر خورشید جنوبه🫠🫠دف ...

من پول نقد گذاشتم خونه🤦🏼♀️

هردفعه مجبور شدم یه بانکی حساب باز کنم ولی خب توی بیشترشون به اندازه خرید یه ناهار پول ندارم🤣🤣

پرنس خوب کرد سریع کارو جمع کرد وگرنه می موند الان با وضعیت الان اونم میشد قوز بالا قوز

درسته دیگه حسم بهش مثل پارسال نیست ولی خوشحالم که درست تصمیم گرفت و مثل من سالها پای آدم اشتباه عمرش رو سپری نکرد

من پول نقد گذاشتم خونه🤦🏼♀️هردفعه مجبور شدم یه بانکی حساب باز کنم ولی خب توی بیشترشون به اندازه خری ...

مریم بنظرت کی تموم میشه؟!

آخرش چی میشه؟!🫠

مریم بنظرت کی تموم میشه؟!آخرش چی میشه؟!🫠

من یه زمانی تحلیل های خوبی داشتم

ولی الان در مورد ۵ دقیقه بعد هم نظری ندارم😅

درسته دیگه حسم بهش مثل پارسال نیست ولی خوشحالم که درست تصمیم گرفت و مثل من سالها پای آدم اشتباه عمرش ...

ضربه دیدن شما بخاطر تبعیض جنسیت و فرهنگ کذایی جامعه ما بود

همون سناریو مزخرف تکراری که خیلی چیزا که برای مرد عیب نیست و عادیه برای زن فاجعهس!

من یه زمانی تحلیل های خوبی داشتمولی الان در مورد ۵ دقیقه بعد هم نظری ندارم😅

این وضعیت هیچی معلوم نیست نه ج ن گ نه صل ح خیلی بده ...بین زمین و آسمان معلق..بلاتکلیف