2777
2789
عنوان

خداحافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 142 پست
@شاینااا سلام عزیزم در مورد آسانسورموتور بهران ۶.۱ رو پرسیدم گفتن ۲۰۵نصب هم ایستگاهی ۳۰ که تو ۳ ایست ...

ممنون عزیز دلم❤️

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام عزیزدلم🌹حالت چطوره مهربونم؟😘دلم تنگ شده براتدر مورد بلاگر شدن شوخی کردم؛ همسرم موافق نیست

سلام به روی ماهت راستسو بخوای شما که رفتید دیگه کم میاومدم لطفا هیچوقت نرید تایپیک های شما وقلم شما رو خیلی دوس دارم زیبا می نویسی

سلام به روی ماهت راستسو بخوای شما که رفتید دیگه کم میاومدم لطفا هیچوقت نرید تایپیک های شما وقلم شما ...

منم دلم برات خیلی تنگ شده بود عزیزم💕

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

سلام عزیزممن حدود ۴۵ روز سایت نبودمهرسوالی دارید در خدمتم

سلام میشه بگید من کجا نقشه خونه رو براتون بفرستم نگا کنید اینجا میشه تو همین تاپیک نمیخام بزارم چون ما باهم نیستیم منم نمیخام بمونه باید حذف کنم یا درخاستمو بیزحمت قبول کنید یا آیدی روبیکایی چیزی بزارید ممنونتون میشم جانم

سلام میشه بگید من کجا نقشه خونه رو براتون بفرستم نگا کنید اینجا میشه تو همین تاپیک نمیخام بزارم چون ...

سلام

درخواست بدید خصوصی ارسال کنید

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]