2777
2789
عنوان

خداحافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 142 پست
شغل شما و ما خیلی زیاد نقد میشه و توقع دارن کلاً سود نداشته ما فدای بقیه بشه چون در خیالات اونا ما خ ...

تازه همین هک شدن بانک ها هم خیل ی درد سر درست میکنه

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

مریم جان یه سوال دارم الان هزینه خرید و نصب موتور آسانسور برای ساختمان دو طبقه حدودا چقدرمیشه با موتور ایرانی مثل بهران و...؟

بعد بین موتورهای ایرانی کدوم شرکت بهتره؟

اتاق و بقیه چیزا آمادست فقط موتور نداره:)

چهار نفره

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه نیو پرنسس چشم رنگی و بور حتی موقتی هم نمیاره؟😂😂میدونی امروز چرا یادش افتادم ؟داشتم میرفتم دان ...

دست کشیده

دلش رو زده🤣🤣

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

دست کشیدهدلش رو زده🤣🤣

برام سوال شد یچیزی !

مادر پدر پرنس یا حتی خودش نمی گن اینهمه ثروت بدون وارث بمونه آخرش چی میشه؟!وقف میکنن. ؟

مریم جان یه سوال دارم الان هزینه خرید و نصب موتور آسانسور برای ساختمان دو طبقه حدودا چقدرمیشه با م ...

یادش بخیر یه زمانی من با موتور ایرانی مخالف بودم :)))

فردا قیمت دقیق بهت میدم

تازه همین هک شدن بانک ها هم خیل ی درد سر درست میکنه

از قضیه پارسال که بگذریم امسال هم خیلی دردسر شد

هرکس میخواد پولت رو بده ربطش میده به اختلال ها و نمیده😂

برام سوال شد یچیزی !مادر پدر پرنس یا حتی خودش نمی گن اینهمه ثروت بدون وارث بمونه آخرش چی میشه؟!وقف م ...

جمعه خونمون بود

شوهرم پرسید گفت به وقتش اتفاق میوفته آدم درست میاد و از این داستان های کلیشه ای

خدا ببخشه ولی من یه وقت هایی فکر میکنم باباش یه جایی یه وارث دیگه داره و همه چیز برای این خپلی ملوس نیست😅

از قضیه پارسال که بگذریم امسال هم خیلی دردسر شدهرکس میخواد پولت رو بده ربطش میده به اختلال ها و نمید ...

همین هک شدن بانک ها پرنسس پارسال رو ا ز درجه پرنسسی عزل کرد:/

دقیقا میدونی شده بهونه برای سواستفاده یسری ها....

همین هک شدن بانک ها پرنسس پارسال رو ا ز درجه پرنسسی عزل کرد:/دقیقا میدونی شده بهونه برای سواستفاده ...

منم از درجه راننده ویژه بودن برکنار شدم🤣

من انقدر وفادارم که حتی از عوض کردن بانک هایی که توشون حساب دارم هم میترسم🤣🤣وگرنه دوستم گفته عوض کن

جمعه خونمون بودشوهرم پرسید گفت به وقتش اتفاق میوفته آدم درست میاد و از این داستان های کلیشه ایخدا بب ...

مریم ولی درست فکر میکنی 😬😬وارث یا حتی وارثان دیگه😶😶

وای پرنس بدجور رکب میخوره اینطور ://

ولی راستی یادمه یسری گفتی بیشتر دارایی ها بنام مامی پرنس!

منم از درجه راننده ویژه بودن برکنار شدم🤣من انقدر وفادارم که حتی از عوض کردن بانک هایی که توشون حساب ...

پدر من تو بانک س پ ه حساب داره از پارسال میگم بابا هرچی میشه اولش اون بانک درگیر میشه قبول نمیکنه 🤕

چنبارم اتفاق افتاده!

میگه هک کنن همه بانک ها هک میشن فرقی نمی کنه!!!

مریم ولی درست فکر میکنی 😬😬وارث یا حتی وارثان دیگه😶😶وای پرنس بدجور رکب میخوره اینطور ://ولی راستی ...

واقعاً حق بوده تعداد بچه های پدرشوهر من رو بابای پرنس داشته باشه

قشنگ توانایی ساپورت این تعداد بچه رو داره

ولی خب عقل داشته

منم از درجه راننده ویژه بودن برکنار شدم🤣من انقدر وفادارم که حتی از عوض کردن بانک هایی که توشون حساب ...

از ش خبر نداری راستی؟؟

از جابجا کننده پول از پرنس به خانواده پرنسسم عزل شدین😁

واقعاً حق بوده تعداد بچه های پدرشوهر من رو بابای پرنس داشته باشهقشنگ توانایی ساپورت این تعداد بچه رو ...

ترک ها دراین باره یه ضرب المثل🔞دارن:))

دقیقا وصف حال این مورد ه😬