2777
2789
عنوان

خداحافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 142 پست
ضربه دیدن شما بخاطر تبعیض جنسیت و فرهنگ کذایی جامعه ما بود همون سناریو مزخرف تکراری که خیلی چیزا که ...

دقیقاً

زن چه مقصر و چه بی تقصیر بعد از جدایی باید انواع توهین ها رو از همه بشنوه

تازه من که تعداد کمی از شاهکارم خبر داشتن وای به کسایی که همه میدونن

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

این وضعیت هیچی معلوم نیست نه ج ن گ نه صل ح خیلی بده ...بین زمین و آسمان معلق..بلاتکلیف

همین دیگه

برای از اینجا به بعد زندگی وحشت زده ام واقعاً

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقاًزن چه مقصر و چه بی تقصیر بعد از جدایی باید انواع توهین ها رو از همه بشنوهتازه من که تعداد کمی ...

دقیقا اینکه زن چه مقصر باشه چه نباشه همه کاسه کوزه ها سرش میشکنه از همه چی غیر قابل تحمل تره

مرد بگه زنم خیانت کرد همه براحتی بهش حق میدن مرد میشه مظلوم جامعه ول ی برعکسش باشه به زنه حق نمیدن....میخوان هر طور شده بازم خانم رو مقصر جلوه بدن

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

شاینا الان رفتم پیامک ها رو چک کردم

توی بعضی هاش حتی پول ناهار هم نبود

نمیدونم چطوری من اینا رو به این نقطه رسوندم🤣

همین دیگهبرای از اینجا به بعد زندگی وحشت زده ام واقعاً

میگم ای کاش یا اونقدر بچه بودم که نمی فهمیدم و بالاخره تا بزرگ شدن من یچیزی میشد یا اونقدر سنم بالا بود که زندگی مو کرده بودم...این وسط زندگی بودن خیلی سخته

بقولی کاش یا جوانه تازه بودم یا ریشه که در خاک عمیق شده اینکه وسط و بدنه گ باشی همه تبرها میخوره بهت🥲

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

دقیقا اینکه زن چه مقصر باشه چه نباشه همه کاسه کوزه ها سرش میشکنه از همه چی غیر قابل تحمل ترهمرد بگه ...

من و اون آشنایی که چندماه پیش در موردش تاپیک زدم هردو خیانت دیدیم اونم نه یکبار بلکه بارها

هردوتامون هم از دید نزدیکان مقصر بودیم چون جدا شدیم

دوتامون از جانب زن هایی شنیدیم که ما رو شبیه دزد شوهرشون میبنن که شوهرشون در برابر شوهرسابق اون خانم یا من صد درجه زیرصفره و ما اگر میخواست روی تعهد پا چشم ببندیم زندگی خودمون بود

یا جمله مشهور مطلقه و دو بختهههه توی جمع نباشه سرعقد

و...

میگم ای کاش یا اونقدر بچه بودم که نمی فهمیدم و بالاخره تا بزرگ شدن من یچیزی میشد یا اونقدر سنم بالا ...

بچه ها هم به اندازه ما مضطرب هستن

ولی کاش آلزایمر داشتیم و خانه سالمندان بودیم

من و اون آشنایی که چندماه پیش در موردش تاپیک زدم هردو خیانت دیدیم اونم نه یکبار بلکه بارهاهردوتامون ...

فرهنگ مرد سالاری و زن ستیزانه جا معه تو این موارد برای مردا خیلییییی راحته......یعنی مردا هرکاری کنن کسی از این حرفای مفت و چرندیات بهشون نمیگه.چه خانم چه آقا....

مردا هیچ وقت از هم جنس خودشون بد نمی گن حتی اگه مقصر صد درصدی ظالم باشن ولی خانما پشت هم جنس خودشون رو خالی میکنن حتی اگه مقصر شون قربانی باشه💔

بچه ها هم به اندازه ما مضطرب هستنولی کاش آلزایمر داشتیم و خانه سالمندان بودیم

مادر بزرگم الان فراموشی گرفته به ما مانم میگم حداقل زمانی گرفت حافظه نداشتن و درک نکردن اطراف از درک و کردن اطراف و به یاد داشتنش بهتره....

نمیدونم نگران خودم باشم یا خواهر م🥲🫠

فرهنگ مرد سالاری و زن ستیزانه جا معه تو این موارد برای مردا خیلییییی راحته......یعنی مردا هرکاری کنن ...

زن علیه زن در جامعه ما خیلی بدتر از نقشی هست که مردها علیه زن ها دارن

مادر بزرگم الان فراموشی گرفته به ما مانم میگم حداقل زمانی گرفت حافظه نداشتن و درک نکردن اطراف از در ...

درکت میکنم منم با این وجود که خواهرم بزرگه نگرانشم

میگه بهترمولی فقط میگه

پرنسسعلی تیغ زن اومد تو زمان کوتاه با زندگی یه دختر این طوری بازی کرد ..خودش رفت هیچی شم نشد....💔💔

پرنسسعلی تیغ زن اومد تو زمان کوتاه با زندگی یه دختر این طوری بازی کرد ..خودش رفت هیچی شم نشد....💔 ...

خواهرم کامل کامل ازش متنفر نشد

و این کار رو خراب کرد