2777
2789
عنوان

مهریه بالا، خوب یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 119 پست
ببین فریدا جان من خودم اعتقادم اینه قوانین باید کمک کنه به حفظ زندگی مشترک,,مثلا همسردوم گرفتن مرد چ ...

به نظرتون چند درصد مردها مهریه رو قلبا قبول دارن و با نیت پرداخت کردنش اونو قبول می کنن؟ 

یعنی میگین زن دوم تو اسلام نیست قانونش؟

نه,نیست. این قضیه زن دوم تو اسلام خیلی مفصله, تو شرایط خاص میتونه انجام بشه, ولی قانون رو جوری الان قراردادن که مردا سواستفاده میکنن, مثلا زمان پیامبر زنانیکه شوهراشون تو جنگ کشته میشدن, و مردها تعدادشون کمتر بود, و اون زنها برای داشتن پشتیبان و حامی و.. زن دوم و چندم میشدن, و اینکه بین اعراب یه چیز عادیه و خیلی شرایط دیگه, اما تو کشو  ما سواستفاده کردن

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر مهریه ی خودت چقدره

مهریه من 70 تاست که باعشق و علاقه زندگیمو شروع کردم اما متاسفانه بخاطر مشکلات فراوون الان میخام جداا بشم , الان اجرا گذاشتم واسه همین دوس ندارم بقیه اشتباه منو بکنن و مهریه پایین بذارن

به نظرتون چند درصد مردها مهریه رو قلبا قبول دارن و با نیت پرداخت کردنش اونو قبول می کنن؟ 

به هرحال کسیکه ازدواج میکنه باید یه سری چیزارو قبول کنه , حالا اگه دوس نداره مهریه بالا بذاره خب قبول نکنه, فریدا احتمالا شما مجردی, من خودم قبل عقد خیلی اسون گرفتم چون قصدم واقعا زندگی بود , ولی بعدا پشیمون شدم 

مهریه من 70 تاست که باعشق و علاقه زندگیمو شروع کردم اما متاسفانه بخاطر مشکلات فراوون الان میخام جداا ...

درکت میکنم البته من خودم با عشق شروع کردم اما بابام چون شوهرم تو عقد جدا شده بود مهریه رو خیلی سنگین گرفت شوهرم چند بار تا حالا گفته ببخش اما همیشه بهش گفتم دور از جون بمیری خونوادت یه دونه قاشقم برام نمیزارن

به هرحال کسیکه ازدواج میکنه باید یه سری چیزارو قبول کنه , حالا اگه دوس نداره مهریه بالا بذاره خب قبو ...

نه عزیزم. من متاهلم. خودم مهریه کم دوست داشتم. ولی بزرگترا اجازه ندادن

خودمم کلا نظری در مورد مهریه ندارم. به هر حال می بینم در مقابلش باید یه سری وظایفو قبول کنم که انجام بدم. چون قانون کشور ما فعلا اینه حالا درست یا غلط 

باید قبول کنیم که خیلی از قوانین اسلام در مورد خانمها باید با توجه به شرایط جامعه عوض بشه و این به معنی بی دینی ما نیست. نمیشه هر قانونی رو توجیه کنیم برای خودمون   از ترس اینکه بی دین بشیم. قانون چند همسری و ارث و دیه و... دیگه الان کار نمیکنه( چناچه مثلا بیمه برای تصادف دیه خانمها رو کامل میده فکر کنم) باید خیلی چیزها  عوض بشه. 

دوستان درست میگن حالا که مجبوریم تو همچین جامعه ای زندگی کنیم و حتی اگه همه حق و حقوقمون رو موقع عقد هم بگیریم  مثلا بعد از مرگ همسر چیز زیادی به ما تعلق نمیگیره باید از طریق مهریه جبران بشه.

یعنی مهرشو اجرا گذاشته و هیچ اتفاقی نیفتاده؟! 🤔 

نه بابا هيچي، باز الان قانون هرچقدرم به نفع مرد كار كنه خيلي بهتر از زمان قديمه اين بنده خدا دختر همسايه مامان بزرگم بود همبازي بچگي مامانم واقعا سوخت پاي اين زندگي 

پسرم نمیذاره درست بخونم  این مطلب رو من چند جا گذاشتم که چیزی که اطمینان دارم و از چندتا وکی ...

خوب احتمالا انقدر موردايي مثل اين خانوم بوده كه جديدا اين قانونو گذاشتن، منم خودم تقريبا ٤ سال پيش جدا شدم توي عقد ، چنين چيزي نبود، من با حاليكه مدرك داشتم كه كتك خوردم، عدم سلامت روان داشت قرص مصرف ميكرد، سرباز بود ايران نميتونست بياد فقط سه ماه ميومد، نفقه نميداد، يعني هر مدركي بگي داشتم تازه چون ما ايران هم نبوديم زمان عقد ازدواجمون ثبت قانوني كامل نشده بود كه هم خودش هم عاقد زندان هم داشت و ي جريمه نقدي به دولت بايد ميداد، اما بازم تا اون رضايت نميداد طلاق انجام نميشد و معمولا كسي براي طلاق پا پيش نميزاره ، منم مهريم زياد نبود ١١٠ تا سكه و ي خونه كه پدرش گفت اضافه بشه، نصف اموالو تهديدش كردم ميگيرم و ميدونست وكيلي كه من دارم ميتونه ي شبه نصف كه هيچي كل اموالشو بگيره رضايت داد، طلاق من تقريبا ٤ سال طول كشيد ولي بگم ك چون خودم دوستش داشتم زياد جدي نميتونستم برم جلو، از زمانيكه واقعا تصميممو گرفتم تا طلاق دو ماه نشد. 

درکت میکنم البته من خودم با عشق شروع کردم اما بابام چون شوهرم تو عقد جدا شده بود مهریه رو خیلی سنگین ...

افرین دقیقا 👏

کاش بفهمن خیلیا😑

با میخم بکوبی تو مخشون باز حرف خودشون میزنن

نمیدونم چرا به ضرر خودشوننن😕😕😕😕😕

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
افرین دقیقا 👏

من خودم زیاد دنبال مهریه نبودم ولی پدرم اصلا کوتاه نمیومد ولی چون شوهرم دوسم داشت همچیو قبول کرد 

من اوایل ناراحت بودم از دست پدرم ولی الان کف پاشو بوسه باران میکنم

با اینکه بعد از7_8سال زندگی شوهرم هنوز بهم یه تو نگفته خدایی همیشه زیادی هوامو داشته

ولی مهریه بالا لازمه خیلییییییییی

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
😂 اتفاقا خیلی از خانوما اومدن میگن مهریه خوب نیست! اصلا باورم نمیشه میگم شاید اینا مرد هستن! دوستت ...

عزیز جان اونها که میگن مهریه خوب نیست از چشم سیری و کلاس نیست .عقل دارند مثل شما. مساله اینه که واقعا عملا فرقی که نمیکنه هیچ . باعث درگیری و خون و خونریزی هم میشه. دختری که 1300 مهریه داره من دیدم. ناخوادآگاه با این پشتوانه اعتماد بیجا میکنه به داماد. بعضا خونه ماشین و زمین اشتراکی برای دختر و داماد میخرند با این اعتماد . حسابی که خانواده دختر را پسر دوشید ، ناسازگاری و تحقیر و دیوانه بازی را شروع کرده و بعضا دختر را به مرز جنون رسانده و پس از اثبات مشکل روحی دختر ، او و خانواده را تحت فشار میزاره مهریه را ببخشن تا از دست پسر خلاص شن. اونام چاره ندارند که ببخشن چرا که پسر می تواند دختر را حبس خانگی یا محروم از کار و تحصیل کند طبق قانون. دختر هم که شغل بعد طلاق میخواد بیشتر از یکماه حبس خانگی را تحمل نکرده و مهریه و اموال بخشیده و خریده برای داماد را به اضافه زیر لفظی طلاق تقدیم پسر و خانواده محترمشان میکند و تمام 

حال اونی که 14 سکه مهریه داره 

14 سکه را نقدا گرفته . جهیزیه را با زیان دراز از شوهر و خانواده اش خواسته. به اضافه بقیه حقوق را . شغلش را دارد . اعتماد بیجا نکرده .پس اندازش را خودش برای خودش آپارتمان و ملک میخرد . 

حال اونی که 14 سکه مهریه داره  14 سکه را نقدا گرفته . جهیزیه را با زیان دراز از شوهر و خانواده ...

نظر شما هم محترمه ولی کاملا مخالفم. 

2790
2778
2791
2779
2792