2777
2789
عنوان

مهریه بالا، خوب یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 119 پست
من دوستی دارم که ۱۴سکه مهرش بود این دوستمون شوهرش شروع به خیانت کرد زنان رو صیغه میکرد وقتی با اعترا ...

😂 اتفاقا خیلی از خانوما اومدن میگن مهریه خوب نیست! اصلا باورم نمیشه میگم شاید اینا مرد هستن! دوستت اگه مهریه ش بالاتر بود بیشتر میتونست حال شوهرشو بگیره

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

هزارتا راه حل هست، من خودم توي عقد جدا شدم و خيلي خوب ميدونم توي دادگاه و روند مهريه گرفتن چه خبره،ا ...

خب بله به قول یکی از خانوما حتما برای گرفتن نیست, اگه بتونی بگیری که عالیه, اگرم نتونی یه جور اهرم فشاره, من تو پست اولم گفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂 اتفاقا خیلی از خانوما اومدن میگن مهریه خوب نیست! اصلا باورم نمیشه میگم شاید اینا مرد هستن! دوستت ...

اره دیگه قشنگ مثل ی تفاله پرتش کرد بیرون از زندگیش 

میگه طلاقتم نمیدم نتونی ازدواج کنی 

ببخشيد سخت باهاتون مخالفم، مرد چرا بايد ازادانه بتونه از كشور خارج بشه ولي ي زن بايد عين اسيرا بدوه ...

پسرم نمیذاره درست بخونم 

این مطلب رو من چند جا گذاشتم که

چیزی که اطمینان دارم و از چندتا وکیل پرسیدم اینه که مثل قدیم نیست مرد نتونه تا اخر عمر زن رو طلاق نده. از زمان اقامه دعوا دو یا نهایت سه سال بگذره قاضی اجازه طلاق میده . این جدیدا اعمال میشه. به خاطر ماجرای طلاق خودم از این مورد اطلاع دارم

بالاخره یا قوانین اسلام رو قبول دارین یا ندارین اگر دارین در مقابل مهریه ای که می گیرین باید یه حقو ...

ببین گلم, مشخصه نمیدونی مهریه چیه, مهریه اسمش روشه, یعنی به محض خواندن خطبه عقد مرد موظف میشه مهریه بده به همسرش, از سر مهر و علاقه! و اینکه به هرحال زن که ازدواج میکنه میخواد زندگی کنه, باتمام وجود , و بدنشو همه چیزشو دراختیار همسرش میذاره! تو زندگی وظایفی داره که انجام میده, هیچ زنی اگه زندگی درست و شوهر خوبی داشته باشه به مهریه فکرهم نمیکنه! البته جزاونایی که با مهریه کاسبی میکنن! که کم هستن, مسلما زن و مرد وظایفی دارن در قبال هم که باید انجام بدن... 

اون دوستمون فریدا مرد نیستن

مدافع حقوق خانمها هستن

قوانینی که به حقوق زنها احترام نمیذاره رو قبول ندارن

منم باهاشون موافقم و به نظرم باید فقها قوانین اسلام رو با توجه به شرایط جامعه و خانمها و بیشعوری مردها عوض میکردن! 

بالاخره یا قوانین اسلام رو قبول دارین یا ندارین اگر دارین در مقابل مهریه ای که می گیرین باید یه حقو ...

چون تنهاچیزی که از نظر قانونی میتونه تا حدی باعث احقاق حقوق ضایع شده ی زن بشه مهریست 

منم اصلا اسلامو قبول ندارم ولی دارم توی این مملکت زندگی میکنم و فردا قانون ارث رو با من طبق اسلام محاسبه میکنن نه طبق اعتقادات خودم طبق قانون اسلام میگه یک هشتم  اما مهریه هست برای ترمیم این یک هشتم طبق قانون حق طلاق وحضانت وخروج از کشور نیست این مهریه میشه ی اهرم فشار احتمالی برای احقاق این حقوق 

من در رابطه با زن ومرد قوانین اروپا رو قبول دارم اما متاسفانه اینجا ساکن هستم و بنابراین از حداقل حق مثل مهریه استفاده میکنم 

امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم 

من کی گفتم اسلام رو قبول ندارم اتفاقا من مدافع قوانین اسلامی هستم, نه قوانینی که یه عده مثلا مرد به نفع خودشون و ضرر خانوما گذاشتن

عزيزم باشه همه ي اين قوانين وجود داره اما واقعاً عملي ميشه ؟ خودمون اصلاً با اين كه العامون ميشه مسل ...

اگه مرد نفقه نده زن میتونه شکایت کنه, یا مهریه رو اجرا بذاره, درسته سخته دوندگی داره که کلا تو ابران باید برای حقت خیلی دوندگی کنی! ولی به هرحال قانون حمایت میکنه, 

نخوندم كه

😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اوکی. درستش هم همینه. کسی که با مهریه مخالفه حق داره با حق طلاق مرد هم مخالف باشه ولی کسایی که از م ...

ببین فریدا جان من خودم اعتقادم اینه قوانین باید کمک کنه به حفظ زندگی مشترک,,مثلا همسردوم گرفتن مرد چه کمکی به زندگی مشترک میکنه؟ یا اینکه مرد خیلی راحت بتونه زن رو طلاق بده بی هیچ دلیلی! اینکه شما میگی اگه مهریه رو قبول دارید باید حق طلاق مرد رو قبول کنید اصلا درست نیست! مثل میوه فروش که میگه میوه ها درههمه جدا نکنید! قانونی که توش ظلم باشه باید تغییر کنه, مهریه ظلم به مرد نیست چون خودش قبل ازدواج قبول کرده اون مقدار مهریه رو

2790
2778
2791
2779
2792