2777
2789
عنوان

مهریه بالا، خوب یا بد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 119 پست
مهریه فقط گرفتنش نیست میتونی با ببخشش بچه رو بگیری یا وقتی طلاقت نمیده و هزارتا کار دیگه اتفاقا برگ ...

کاش بفهمن خیلیا😑

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

ببخشيد سخت باهاتون مخالفم، مرد چرا بايد ازادانه بتونه از كشور خارج بشه ولي ي زن بايد عين اسيرا بدوه ...

درسته عزیزم, من از دیدگاه دیگه گفتم, تو ذهنم اومد اگه مرد خوب باشه اهل زندگی باشه, ولی زن ناسازگار باشه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما اصلا متوجه حرف و منظور من نشدی من گفتم اسلام برای زن و مرد، یه سری وظایف تعیین کرده، یه سری حقو ...

اینی که شما میگی برای اقایون سربراهه عزیزم, اگه مردی هیچ کاری واسه زنش نکنه و بره خارج از کشور و ... تکلیف اون زن بیچاره چیه 🙄

کلا با قوانین اسلام مشکل دارین ولی به نظر میرسه با این قانون مهریه اش مشکلی ندارین 

من با أيده ي مهريه هم مخالفم يا نفقه يا اين كه زن حق داره براي شير دادن به بچه ي خودش پول بگيره از شوهر 

تيكر بهتر شدن زندگيم و رسيدن به آرزو هام 🙏🏻🌼
اتفاقا اینکه میگی خوب نیست نظر شماست! شما برو از هر وکیلی میخای بپرس بلااستثنا میگن مهریه خوبه برای ...

مخالفم  زور ک نیست عزیزم. موفق باشی 

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 
اتفاقا شما دلت خوشه , اونایی که تو گیر و دار طلاق هستن میفهمن مهریه چیه ! پس لطفا از سر خوشی نظر نده ...

هزارتا راه حل هست، من خودم توي عقد جدا شدم و خيلي خوب ميدونم توي دادگاه و روند مهريه گرفتن چه خبره،الانم ي كار سندي دارم نزديك ٧ ماهه اداره ثبت ميرم كه ي بخشيش مربوط ميشه به شكايت مهريه، اورنروز ي خانومي بود بعد ٢٣ سال زندگي شوهرش رفته بود با ي دختر جوون، اينم مهريشو گذاشته بود اجرا، شوهر تمام اموالشو به اسم پدر كرده بود، طبق قانون زن ثابت كرده بوده دليل اين كار عدم پرداخت مهريه بوده، اما طبق همون قانون چون پدر داماد روز عقد به عنوان شاهد امضا نكرده بوده، اين زن اجازه درخواست مهريه از اون اموال رو نداره... اينجاست ميگم هزارتا تبصره مياد وسط، مهريه لازمه بايد هم باشه، حتي سنگين هم باشه، ولي اينكه ضامن ي زندگي ميشه اصلا! تنها چيزي كه هست اگر مرد بگه طلاق نميدم، ميشه اونو به عنوان تهديد قرار بدي و راحت تر طلاق بگيري همين. 

مهریه که جزو قوانین اسلامه, ,قانون همسردوم رو همون کسایی تصویب کردن که قانون حق طلاق برای مرد رو تصو ...

بالاخره یا قوانین اسلام رو قبول دارین یا ندارین

اگر دارین در مقابل مهریه ای که می گیرین باید یه حقوقی به طرف بدین

اگه اسلامو قبول ندارین چرا مهریه رو قبول دارین؟ 

من كلاً با قوانين اسلام مشكل دارم چون دين رو همونطور كه گفتم دين مردسالارانه ميدونم كي گفته من اعتقا ...

گلم همین قانون مهریه, نفقه, اجرت المثل , قانون که مرد برای زن باید خدمتکار بگیره اگه خونه پدرش خدمتکار داشته, اگه مرد بخواد زن رو طلاق بده باید تمااام حق و حقوقشو بهش بده اینا همه قوانینیه که خدا و اسلام گذاشته, اگه قوانین کشور مشکلی داره, مثلا همسر دوم و چندم گرفتن اونارو مسوولای مملکت تصویب کردن ربطی به اسلام نداره

درسته عزیزم, من از دیدگاه دیگه گفتم, تو ذهنم اومد اگه مرد خوب باشه اهل زندگی باشه, ولی زن ناسازگار ب ...

اره اونم حرف درستيه، ولي مرد ميتونه با دليل بره زنشو ممنوع الخروج كنه اونجوري بسته به دليلي كه اورده يا زمان داره، يا زن تا زمانيكه شوهر رضايت نده اجازه نداره خارج بشه، حتي ميتونه مرد تايين كنه زن  فقط زمانيكه خودم همراهش هستم خارج بشه از كشور. در مورد اون زنايي كه شما ميگي قبول دارم اجازه خروجو ولي در كل نظر من اينه زندگي كه بخواد سر اين مسائل ساده بحث وجود داشته باشه ي جاش ميلنگه بايد ي صحبت اساسي يا حتي مشاوره انجام بشه. 

من يك باز هم شنيدم كه اگر حق طلاق نگيريد مرد حق طلاق داره اونوقت و ميتونه هر وقت خواست طلاق بگيره .. ...

بله و جمله ش اینجوریه که : مرد هر زمان که خواست میتواند زن راطلاق بدهد 😒 حتی بدون دلیل!! ولی باید تمام حق و حقوق زن را بدهد, اینجاست که یکی دیگه از فواید مهریه مطرح میشه

من با أيده ي مهريه هم مخالفم يا نفقه يا اين كه زن حق داره براي شير دادن به بچه ي خودش پول بگيره از ش ...

اوکی. درستش هم همینه. کسی که با مهریه مخالفه حق داره با حق طلاق مرد هم مخالف باشه

ولی کسایی که از مهریه حمایت می کنن تا همینجا قوانین اسلامو قبول دارن. دیگه حق طلاق و غیره رو هم حق مسلم خودشون می دونن

حرف منم همینه. کسی که مهریه و نفقه می خواد طبق قانون اسلام باید وظایفش هم طبق اونچه که اسلام تعیین کرده انجام بده

گلم همین قانون مهریه, نفقه, اجرت المثل , قانون که مرد برای زن باید خدمتکار بگیره اگه خونه پدرش خدمتک ...

عزيزم باشه همه ي اين قوانين وجود داره اما واقعاً عملي ميشه ؟ خودمون اصلاً با اين كه العامون ميشه مسلمان هستيم اين ها رو به پسر ها و دختر هامون درس ميديم ؟ نه فقط نوشته شده يك جايي و خاك ميخوره و فقط صرفاً براي اين كه از دين اسلام دفاع بشه دوستان بهش اشاره ميكنن 

تيكر بهتر شدن زندگيم و رسيدن به آرزو هام 🙏🏻🌼
ميگم ٣٠ ساله درگير اين قضيست، انقدر اون مرد دروغگو و بدجنسه جوري شاهد و مدرك ارائه داده به دادگاه كه ...

یعنی مهرشو اجرا گذاشته و هیچ اتفاقی نیفتاده؟! 🤔 

2790
2778
2791
2779
2792