2789
ینی شوهرت حق نداره با اعضای خونوادش خوش و بش کنه?داری میگی ۱۳,۱۴ ساله عروس اون خونوادس پس مطمعنا سنش ...

خوش و بش کنه ولی نه در این حد 

دفعه پیش اومده نوشته امار کله خوانواده منو به اون داده پشته سره زنداییم حرف زده جاریمم رفته به زنداییم گفته ( جاری و زنداییم همسایه هستن

)  شوهرم خاله زنکه یکم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازين كه ميگي با خواهرشوهرت حرف نميزنه فقط با شوهرت درد دل ميكنه بايد بگم كه طرف ميخاره... دمشو قيچي ...

یه بار دعوا راه انداخته م سر این قضیه که چرا پشته سره زنداییم رفته به جاریم گفته اونم رفته به زنداییم گفته  

شوهرم گفت اون روانیه عصبیه دیگه من با اون حرف نمیزنم دو ماه قهر بودن دیروز باز شروع شده بازم شروع کردن

یه بار دعوا راه انداخته م سر این قضیه که چرا پشته سره زنداییم رفته به جاریم گفته اونم رفته به زندایی ...

خب به روش مياوردي ميگفتي مثل اينكه باز شروع كردي!!!! چه زود يادت رفت.... بعدم خجالت نكش مستقيم بهش بگو كن خوشم نمياد با اين حرف بزني حق نداري باهاش بيش از خد سلام و عليك صحبتي داشته باشي. خيلي جدي هم بگو

بهتر نیس بخودش خیلی مستقیم بگی

مستقیم هم گفتم صد بار بهش گفتم با اون اون همه حرف نزن 

تا میبینه من اومدم دیگع باهاش حرف نمیزنه ولی وقتی من نیستم بازم صمینیه

خب به روش مياوردي ميگفتي مثل اينكه باز شروع كردي!!!! چه زود يادت رفت.... بعدم خجالت نكش مستقيم بهش ب ...

دفعه پیش تو عید اشتی کردیم بهش گفتم گفتم بازم شروع کزدی که مگه نمیگفتی اون روانیه چرا باز شروع کردی امروزم میگم دیروز خیلی صمیمی بودی

ولشون كني روز به روز اعصابتو بيشتر بهم ميريزن. من جاريم خيلي كثافته و حسود.... چون من و شوهرم با هم خيلي خوب بوديم نميشه مخصوصاً كارايي ميكرد با هم بحث كنيم يا لج منو درمياورد منم بچه بودم هي هيچي نميگفتم ولي ديگه آدم يه جا صبرش تموم ميشه. البته شوهر من زياد محل اون نميداد واسه همين حرف و اينا نميزدن مثل شوهر و جاري تو ولي از روش هاي ديگه كرم ميريخت. مثلا من و شوهرم كنار هم بوديم ميومد به اون سلام ميكرد منو اصلا نگاه نميكرد. طفلك عقده داره.