2777
2789

چرا؟

الان مامان و زن عموهام با برادرشوهراشون رفیقن شوخی میکنن میخندن اصلانم هیچ کدوم ناراحت نمیشن

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری آخه ؟

مثلا تو جمع حرف میزنه فقط به اون نگاه میکنه به اون توضیح میده میخواد کاری کنه از اون نظر می خواد یه بار تو جمع من و دعوا کرد چرا نرفتی بهش سلام بدی ( رفته بودم خونه همسایه جاریم ) لازم‌نمیدیدم برم به اونم سر بزنم‌ با خواهر شوهرام اصلا حرق نمیزنه میاد مثله خاله زنکا با اون درد دل میکنه

اگه ١٤ سال عروسه كه پس عروس قديميه و جاش محكم ومشخصه!

منم يه جاري دارم يه ١٥ سالي ميشه عروس خانوادس و واقعا هم ماهه و زن خوبيه. خانواده شوهرم مخصوصامادرشوهرم خيلي دوسش داره وحتي ديشب من رفتم خونه عمه ي شوهرم مادرشوهرم برام ميوه نذاشت ولي تا اونيكي جاريم اومد دويد براش بشقاب پر از ميوه و كيك كرد اورد! منم گفتم بيخيال اين هرچي باشه جاري قديميه

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

چه برادرشوهری اره جاریت

والا من ده ساله عروس این خانوادم شاید ده تا جمله با برادرشوهرم حرف نزدم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
پاره اش کن زنه رو  تو چقد ساده ای اصلا قبول ندارم که به ما میگن بد دل  این همه فیلم و خ ...

وااا مگه حیوونه که زنه بیچاره رو پاره کنه؟ مشکل از شوهرشه وگرنه جاری که گفته اولویت با زنشه پس شوهرس که حالیش نیست جاری خوبم فهمیده کارش اشتباس

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
مثلا تو جمع حرف میزنه فقط به اون نگاه میکنه به اون توضیح میده میخواد کاری کنه از اون نظر می خواد یه ...

سلام نكردن همون زنيكه انداخته تو دهن شوهرت. خدا مرگش بده جاري منم ازين گوها ميخورد ولي خيلي خفيف. اون بيشتر شوهر الدنگشو مينداخت جلو كه حرفشو برسونه يا از طريق خواهرشوهرم.

جاریت خودت بایدبفهمه ودوری کنه از شوهرت یعنی نمیفهمه توناراحت میشی درسته که ممکنه ببه چشم خواهری چون مدت زیادی عروس اون خونس دوسش داره ولی نباید باعث بشه تورو حساس کنه بهش تذکر بده تو هم بایه مرد از اشناهاتون صحبت کن ببین شوهرت خوشش میاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز