2789
ستایش ، خوبی !رفتی تعلیق کردی خودتو حالا خوبههه😃🤣🙁

🤣🤣🤣🤣الان میبینه بعد اونور فشم میده بس مخشو میخورم

اون روز دهنشو سرویس کردم اخر عصبانی شددد وای نازیییی انقد ک تو گیر میدی مامانم گیر نمیده🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا کیکه دو رنگ با توت فرنگی قاچ شده رمانتیک و قشنگهدرکنارشم توت فرنگی کامل🙂💐

عهههه چ خووب

اینجوری ک تعریف کردی خوشم اومد😃🥰😍مرسییی مهربونم🫰🫶💝💖💕💕🧡💞💋💋💋

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

🤣🤣🤣🤣الان میبینه بعد اونور فشم میده بس مخشو میخورماون روز دهنشو سرویس کردم اخر عصبانی شددد وای نا ...

حالا کیفففف کنهههه ، حالا غرغر کردنت به حقههه خوووو😃🤣🤣🤣اما نباید خودش تعلیق می زد ، دیگهههه .. بهش هم گفتم خودش می دونه هعی

حالاااا فقط داره می بیینههههه همین دسترسی ک نداره 🙄😂

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

افرررین ستایششش ببین میگه حق بامنهههه😃😃😂ولی همون که نتونه بنویسه بسه🤣🤣🤣🤣کنکورش واجب تره دیگه ...

🤣🤣🤣🤣🙄آرههههعه همینو بگووو

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

حالا کیفففف کنهههه ، حالا غرغر کردنت به حقههه خوووو😃🤣🤣🤣اما نباید خودش تعلیق می زد ، دیگهههه .. ب ...

افرررین

ستایششش ببین میگه حق بامنهههه😃😃😂

ولی همون که نتونه بنویسه بسه🤣🤣🤣🤣کنکورش واجب تره دیگه خودت میدونی چرا میگم🤣

@منافع

@ملکه455_

بیاید ببینیدددد از سیب زمینی کشیدم بیرون🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🙄آرههههعه همینو بگووو

افرررین عاشقتمممم ک تایید میکنی😂😂😂

میگم بعد سه صفه تتگ کردی عوضیییی خخخخ نازی اون چقد شبیه جاروی وسط ظرف کیک چیه خخخخجون افرین بهت هنرم ...

ب یاد تو گذاشتم🤣🤣🤣🤣شکلات طرح عرق سگی🤣🤣🤣🤣هااا گفتم نیستی تگنکردم گفتم تگکنم شب ببینی😂😂 حال کردییی

ممد پس میفته بیاد ببینه خونه مامانمم البته😝😝😝😂