2789
ب یاد تو گذاشتم🤣🤣🤣🤣شکلات طرح عرق سگی🤣🤣🤣🤣هااا گفتم نیستی تگنکردم گفتم تگکنم شب ببینی😂😂 حال ...

عاااا مطمعنم از خاله کار کشیدی گشاد

عرق سگی چیه کثافت وویسکی وودکا چیزی ،🤣🤣🤣🤣

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

عاااا مطمعنم از خاله کار کشیدی گشاد عرق سگی چیه کثافت وویسکی وودکا چیزی ،🤣🤣🤣🤣

فقططط عرق سگییییییی🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عاااا مطمعنم از خاله کار کشیدی گشاد عرق سگی چیه کثافت وویسکی وودکا چیزی ،🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣شک دارییی ملککک گفتم بشرطی کیک درس میکنم خودت ظرفارو بچینی ماشین 🤣🤣🤣خودت جم و جور کنی🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

🤣🤣🤣🤣🤣🤣شک دارییی ملککک گفتم بشرطی کیک درس میکنم خودت ظرفارو بچینی ماشین 🤣🤣🤣خودت جم و جور کنی ...

اره بنده خدا اشپزخونه خوشگلش رو میترکونی براش

اره بنده خدا اشپزخونه خوشگلش رو میترکونی براش

🤣🤣🤣🤣🤣وااای اتقد غرررر میزنههههههههه

میفهمم تو ک درک نداری اون بیچاره باید تمیز کنه برق بندازه

عینننن خودتههههه ب این برکت🥖🥖🤣🤣🤣🤣 اه اه چیههههه ادم انقد وسواااس🤣🤣🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️

عینننن خودتههههه ب این برکت🥖🥖🤣🤣🤣🤣 اه اه چیههههه ادم انقد وسواااس🤣🤣🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️

ن بخداااااا نازی من اصلا وسواس نیستم فقط یکم مرتب میکنم وسواس فقط مامان خودم و خودت

ن بخداااااا نازی من اصلا وسواس نیستم فقط یکم مرتب میکنم وسواس فقط مامان خودم و خودت

اخخخ جفتشون پدررر درمیارنننن

بقران ی کیک پختم

تا الان داره سرامیکارو میسابه اخه لنتی کیک چ ربطی ب سرامیک داره🥴🤕

اخخخ جفتشون پدررر درمیارنننن بقران ی کیک پختم تا الان داره سرامیکارو میسابه اخه لنتی کیک چ ربطی ب سر ...

حتما لک انداختی حواست نیس میدونم روغن بریزی خونشون جم میشه

حتما لک انداختی حواست نیس میدونم روغن بریزی خونشون جم میشه

بقرااان ک هیچیییی نریختم😂

مث خودته دیگه

خخخ وای ارسلان گوجه سبز خورده بالامیاره

ای وااای طفلک رودل کرده

متوکلپرامید بده بخوره ملک

بچمممم🤕

ای وااای طفلک رودل کرده متوکلپرامید بده بخوره ملکبچمممم🤕

متوفلان فلان ندارم الان بالا اورد سبک شده نازی میگ مامان برام اسپند دود کن چش خوردم خخخخ مث ننه جانش خرافاتی شده بچم

@منافع @ملکه455_ بیاید ببینیدددد از سیب زمینی کشیدم بیرون🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌