2789
ب یاد تو گذاشتم🤣🤣🤣🤣شکلات طرح عرق سگی🤣🤣🤣🤣هااا گفتم نیستی تگنکردم گفتم تگکنم شب ببینی😂😂 حال ...

عاااا مطمعنم از خاله کار کشیدی گشاد

عرق سگی چیه کثافت وویسکی وودکا چیزی ،🤣🤣🤣🤣

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

عاااا مطمعنم از خاله کار کشیدی گشاد عرق سگی چیه کثافت وویسکی وودکا چیزی ،🤣🤣🤣🤣

فقططط عرق سگییییییی🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عاااا مطمعنم از خاله کار کشیدی گشاد عرق سگی چیه کثافت وویسکی وودکا چیزی ،🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣شک دارییی ملککک گفتم بشرطی کیک درس میکنم خودت ظرفارو بچینی ماشین 🤣🤣🤣خودت جم و جور کنی🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏نمیدونم چطوری بگم؛ ولی همونطور که هیچی خوشحالم نمیکنه، همه چی میتونه ناراحتم کنه.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣شک دارییی ملککک گفتم بشرطی کیک درس میکنم خودت ظرفارو بچینی ماشین 🤣🤣🤣خودت جم و جور کنی ...

اره بنده خدا اشپزخونه خوشگلش رو میترکونی براش

اره بنده خدا اشپزخونه خوشگلش رو میترکونی براش

🤣🤣🤣🤣🤣وااای اتقد غرررر میزنههههههههه

میفهمم تو ک درک نداری اون بیچاره باید تمیز کنه برق بندازه

عینننن خودتههههه ب این برکت🥖🥖🤣🤣🤣🤣 اه اه چیههههه ادم انقد وسواااس🤣🤣🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️

عینننن خودتههههه ب این برکت🥖🥖🤣🤣🤣🤣 اه اه چیههههه ادم انقد وسواااس🤣🤣🏃♀️🏃♀️🏃♀️🏃♀️

ن بخداااااا نازی من اصلا وسواس نیستم فقط یکم مرتب میکنم وسواس فقط مامان خودم و خودت

ن بخداااااا نازی من اصلا وسواس نیستم فقط یکم مرتب میکنم وسواس فقط مامان خودم و خودت

اخخخ جفتشون پدررر درمیارنننن

بقران ی کیک پختم

تا الان داره سرامیکارو میسابه اخه لنتی کیک چ ربطی ب سرامیک داره🥴🤕

اخخخ جفتشون پدررر درمیارنننن بقران ی کیک پختم تا الان داره سرامیکارو میسابه اخه لنتی کیک چ ربطی ب سر ...

حتما لک انداختی حواست نیس میدونم روغن بریزی خونشون جم میشه

حتما لک انداختی حواست نیس میدونم روغن بریزی خونشون جم میشه

بقرااان ک هیچیییی نریختم😂

مث خودته دیگه

خخخ وای ارسلان گوجه سبز خورده بالامیاره

ای وااای طفلک رودل کرده

متوکلپرامید بده بخوره ملک

بچمممم🤕

ای وااای طفلک رودل کرده متوکلپرامید بده بخوره ملکبچمممم🤕

متوفلان فلان ندارم الان بالا اورد سبک شده نازی میگ مامان برام اسپند دود کن چش خوردم خخخخ مث ننه جانش خرافاتی شده بچم

@منافع @ملکه455_ بیاید ببینیدددد از سیب زمینی کشیدم بیرون🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌