2789
ستایش ، خوبی !رفتی تعلیق کردی خودتو حالا خوبههه😃🤣🙁

🤣🤣🤣🤣الان میبینه بعد اونور فشم میده بس مخشو میخورم

اون روز دهنشو سرویس کردم اخر عصبانی شددد وای نازیییی انقد ک تو گیر میدی مامانم گیر نمیده🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثلا کیکه دو رنگ با توت فرنگی قاچ شده رمانتیک و قشنگهدرکنارشم توت فرنگی کامل🙂💐

عهههه چ خووب

اینجوری ک تعریف کردی خوشم اومد😃🥰😍مرسییی مهربونم🫰🫶💝💖💕💕🧡💞💋💋💋

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

🤣🤣🤣🤣الان میبینه بعد اونور فشم میده بس مخشو میخورماون روز دهنشو سرویس کردم اخر عصبانی شددد وای نا ...

حالا کیفففف کنهههه ، حالا غرغر کردنت به حقههه خوووو😃🤣🤣🤣اما نباید خودش تعلیق می زد ، دیگهههه .. بهش هم گفتم خودش می دونه هعی

حالاااا فقط داره می بیینههههه همین دسترسی ک نداره 🙄😂

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

افرررین ستایششش ببین میگه حق بامنهههه😃😃😂ولی همون که نتونه بنویسه بسه🤣🤣🤣🤣کنکورش واجب تره دیگه ...

🤣🤣🤣🤣🙄آرههههعه همینو بگووو

مقصد خاݣ اسـٺ به چـه میناز؎.."

حالا کیفففف کنهههه ، حالا غرغر کردنت به حقههه خوووو😃🤣🤣🤣اما نباید خودش تعلیق می زد ، دیگهههه .. ب ...

افرررین

ستایششش ببین میگه حق بامنهههه😃😃😂

ولی همون که نتونه بنویسه بسه🤣🤣🤣🤣کنکورش واجب تره دیگه خودت میدونی چرا میگم🤣

میگم بعد سه صفه تتگ کردی عوضیییی خخخخ نازی اون چقد شبیه جاروی وسط ظرف کیک چیه خخخخجون افرین بهت هنرم ...

ب یاد تو گذاشتم🤣🤣🤣🤣شکلات طرح عرق سگی🤣🤣🤣🤣هااا گفتم نیستی تگنکردم گفتم تگکنم شب ببینی😂😂 حال کردییی

ممد پس میفته بیاد ببینه خونه مامانمم البته😝😝😝😂