2821
2789
اجازه نده برن مغازه .وقتی هم میرن بگوفقط میتونی دوتاخوراکی برداری

درسته نباید ببرمش

چون هر چی هم بگم پاش میرسه مغازه قولش یادش میره والتماس که بیشتر بخره جلو مردمم نمیشه چیزی گفتicon

درسته نباید ببرمشچون هر چی هم بگم پاش میرسه مغازه قولش یادش میره والتماس که بیشتر بخره جلو مردمم نمی ...

منم یکی ازبچه هام اینطوریه .۳سالشه

به خاطراین مجبورم واسه بزرگه هم خوراکی بگیرم

این چندوقت حالم خوب نبودنمیتونستم خوراکی درست کنم براشون

الان دوباره بایدشروع کنم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاد نمیدم بهشون،حتی مدرسه ام دیدم از فامیلامون که بچه رو گرسنه میفرستن پول میزارن جیبش من حتی اون زمانم جز لقمه و میوه نمیزارم،برای الانم که تابستونه دو روز یه بار بستنی میخرم بیشتر میوه میدم یا کیک درست میکنم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بله درسته میخوام همین کار کنم یه کارت بدم بهش پول هفتگی بریزم براش بگم این مال تو برای یه هفته که یا ...

منم بچهام یکی ۷سال و یکی ۵سال هستند شوهر منم میخواست کارت درست کنه براشون که ماهیانه بهشون بده نذاشتم گفتم فعلا خودم خوراکی میخرم که سالم باشه یاد بگیرند اشغال نخرند

منم یکی ازبچه هام اینطوریه .۳سالشه به خاطراین مجبورم واسه بزرگه هم خوراکی بگیرم این چندوقت حالم خوب ...

چی درست میکنی خوراکی

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

منم یکی ازبچه هام اینطوریه .۳سالشه به خاطراین مجبورم واسه بزرگه هم خوراکی بگیرم این چندوقت حالم خوب ...

ایشالله همیشه سلامت باشین براشون خوراکی های خوشمزه درست کنین

من واقعا ناراحت میشم قیمت خوراکی میبینم دلم به بچه ها میسوزه

من زیاد نمیدم بهشون،حتی مدرسه ام دیدم از فامیلامون که بچه رو گرسنه میفرستن پول میزارن جیبش من حتی او ...

نه من مدرسه خودم براش میزاشتم هفته ای یبار از مغازه میخریدم براش

ولی تابستون بحثش جداست پارک وبیرون میریم دلش میخواد

منم بچهام یکی ۷سال و یکی ۵سال هستند شوهر منم میخواست کارت درست کنه براشون که ماهیانه بهشون بده نذاشت ...

من کارت میدم بهش ولی خودم همراهش میرم

ولی خب بازم یچیزای جدید میبینه ومیخوره بد باشه نمیخره دیگه اینام یجور تجربه بنظرم

چی درست میکنی خوراکی

دسرای مختلف .توپک موزی .توپک نارگیلی .بستنی خونگی باموزوتوت فرنگی .پای کیک .کوکی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ایشالله همیشه سلامت باشین براشون خوراکی های خوشمزه درست کنینمن واقعا ناراحت میشم قیمت خوراکی میبینم ...

خیلی گرون شدن .مثلاکیک وکلوچه حتی یه دونه هم تخم مرغ نداره .اون بافت نرمی که دارن به خاطرژل فلوکسه

من کارت میدم بهش ولی خودم همراهش میرم ولی خب بازم یچیزای جدید میبینه ومیخوره بد باشه نمیخره دیگه این ...

بله درسته والا با من که میاند مجبورند چیز سالم انتخاب کنند ولی با شوهرم که میرند خرید ولشون میکنه هرچی خواستند بردارند