2821
2789
من هربارمیرم سوپری حداقل ۳۰۰تومن میشه .خوراکی گرونه .یه کیک ساده الان ۵۰تومنه من تصمیم گرفتم کوکی در ...

چه عالی خیلی خوبه ولی خب بچه من یوقتایی چیزای دیگه هم میخواد فقط کیک نمیخوره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هی خواهر به جیبم نگاه کنم که هیچی ولی خب دلم نمیاد بچه است دلش میخواد میخوام از خرجی خودم بزنم براش ...

میدونم عزیزم

پاستیل کیلوی بخر

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
چه عالی خیلی خوبه ولی خب بچه من یوقتایی چیزای دیگه هم میخواد فقط کیک نمیخوره

خب این خیلی بده .منم یکی ازبچه هام کوچیکه وزیاددرک نمیکنه هروقت میره بیرون حتمابایدشیرکاکائوبخوره یاژله بخره

ایناروتصمیم گرفتم توی خونه درست کنم .یاپسرمن شیرخیلی دوست داره .وقتی شیرباشه دیگه خوراکی نمیخواد

شماببین چه خوراکی سالمی رودوست داره .همونوبراش بذار

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من خودم شاغلم مجردم هستم و عاشقه هله هوله قبلا هر روز سوپر مارکت میرفتم کمد محل کارم پر از خوراکی بود الان دیگه واقعا نمیتونم مثل قبل هر روز بخرم اونم چند نمونه

هر دفعه که چیزی هوس کنم میرم یدونه میگیرم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خواهرم هر روز ۲۰۰

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه باید از الان باید یاد بگیره در حدی که بهتون فشار نمیاد براش یه مقدار در نظر بگرید ممکنه یکی روزی ...

بله درسته میخوام همین کار کنم یه کارت بدم بهش پول هفتگی بریزم براش بگم این مال تو برای یه هفته که یاد بگیره

اگه بشه

۷سال

۷ساله که میفهمه .بهش فیلم ازکارخونه خوراکی هانشون بده .ازاونایی که خیلی کثیف کارمیکنن

پسرمن یه فیلم ازیه برندکیک وکلوچه دیدکه کلوچه هاکپک زده بودولی میفروختن به مردم

ازاون به بعددیگه کیک وکلوچه بیرونی نمیخره

خودش کلیپای کیک وخوراکی وبستنی ودسرنگاه میکنه میگه مامان ازاینابرام درست کن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خب این خیلی بده .منم یکی ازبچه هام کوچیکه وزیاددرک نمیکنه هروقت میره بیرون حتمابایدشیرکاکائوبخوره یا ...

دقیقا دختر منم شیر کاکائو خودم درست کردم نخورد ولی بیرون میره میخواد حتی ژله

ولی میخوام یادش بدم هفتگی بزنم یروز در میون نهایت دوتا چیز بخره بخوره

من خودم شاغلم مجردم هستم و عاشقه هله هوله قبلا هر روز سوپر مارکت میرفتم کمد محل کارم پر از خوراکی بو ...

خوراکی ها واقعا بیش از اندازه گرون شدن

بچه حسرت خوراوی هم باید بخوره

دقیقا دختر منم شیر کاکائو خودم درست کردم نخورد ولی بیرون میره میخواد حتی ژلهولی میخوام یادش بدم هفتگ ...

حتی روزانه یکی یادوتاخوب نیست .اینطوری پیش بره بچه هامون درآینده قندمیگیرن

ببرشون لوازم قنادی بگوقالب خوشگل برای کیک وپاستیل وژله انتاخب کنن

وقتی خودشون انتخاب کنن بیشتردوست دارن توی اون قالب خوراکی درست کنن

براشون تیرامیسویادسرای متنوع درست کن باظاهرخوشگل .مثلابگوبابابراتون دیشب خریده

نگوخونگی هستن

۷ساله که میفهمه .بهش فیلم ازکارخونه خوراکی هانشون بده .ازاونایی که خیلی کثیف کارمیکنن پسرمن یه فیلم ...

اره ولی مدرسه یاد دادن اونایی که استاندارد دارن خوبه ومفید هر چی میگم اونا تحویلم میده

ولی یوقتایی بد در اومده گفته دیگه حرف تو را گوش میدم هر چی گفتی میخرم ولی باز وارد مغازه میشه یادش میرهicon

اره ولی مدرسه یاد دادن اونایی که استاندارد دارن خوبه ومفید هر چی میگم اونا تحویلم میدهولی یوقتایی بد ...

اجازه نده برن مغازه .وقتی هم میرن بگوفقط میتونی دوتاخوراکی برداری

حتی روزانه یکی یادوتاخوب نیست .اینطوری پیش بره بچه هامون درآینده قندمیگیرن ببرشون لوازم قنادی بگوقال ...

درسته حق با شماست

اتفاقا دختر من برنامه اشپزی شبکه پویا میبینه دوست داره باهم اشپزی کنیم

باید انجام بدم ممنون از پیشنهاد وراهنماییتون

درسته حق با شماستاتفاقا دختر من برنامه اشپزی شبکه پویا میبینه دوست داره باهم اشپزی کنیم باید انجام ب ...

❤️❤️❤️❤️❤️