دیدار_مهربانی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 2835 عنوان کیا ترید میکنن 68 بازدید | 9 پست چقدر درمیارید منظورم چند درصده؟ کجا آموزش دیدین؟ و بعد چه مدت به سوددهی رسیدین . لطفا راستشو بگین دیروز | 14:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
taakpesar عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 1073 طولانیه میشد ویس داد خوب میشد تو تکس حوصله میخواد😂 آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم،شبا خودشم🙂
دیدار_مهربانی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 2835 طولانیه میشد ویس داد خوب میشد تو تکس حوصله میخواد😂 خلاصه بگو 😂
taakpesar عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 1073 خلاصه بگو 😂 سودش خوبه، اموزش جایی پول ندی که همه چرت یاد میدن،یوتیوب یاد بگیر،وارد شدن تو این بازار دست خودته بیرون رفتن دست خداس،،استرس زیاد آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم،شبا خودشم🙂
دیدار_مهربانی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 2835 سودش خوبه، اموزش جایی پول ندی که همه چرت یاد میدن،یوتیوب یاد بگیر،وارد شدن تو این بازار دست خودته بی ... من خودم تریدرم . چند درصد سود میگیری
taakpesar عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 1073 من خودم تریدرم . چند درصد سود میگیری من تریدر نیستم واسه سرگرمی یوقتایی میبندم، فعلا که بازارش ترکیده آقا هستم،کاربری دست دو نفره،روزا خودمم،شبا خودشم🙂
anahitabano عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 369 من خودم تریدرم . چند درصد سود میگیری عزیز ترید واقعا سخته ،الانم که وضعیت پراپ ها کلن به درد نمیخوره باید با حساب شخصی باشی که ،حساب شخصی هم پول زیاد میخواد
دیدار_مهربانی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 2835 عزیز ترید واقعا سخته ،الانم که وضعیت پراپ ها کلن به درد نمیخوره باید با حساب شخصی باشی که ،حساب شخصی ... با حساب شخصی با صد دلار میشه کار کرد . اگه مدیریت سرمایه بلد باشی میشه کار کرد
نگاررها عضویت: 1400/09/11 تعداد پست: 8633 من تازه اموزش دیدم قبل از اینکه اموزشم ببینم خیلی پول به باد دادم تو این راه، حالا واقعا دیرم منفی شده نمیدونم وارد بشم یا نه دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
anahitabano عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 369 با حساب شخصی با صد دلار میشه کار کرد . اگه مدیریت سرمایه بلد باشی میشه کار کرد درست میشه با صد دلار ولی خیلی سخته میدونی که الان هر پیپ طلا چقدر جابه جایی داره