2777
2789

نمیدونم چیه 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلیا رو دیدم درمان شدن

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
من خیلیا رو دیدم درمان شدن

خودم چند روزه میخونم تاثیرشو دارم میبینم 

الان مشکل شوهرمه در اثر جادو اخلاقش ۱۸۰ درجه تغییر کرده اعتقادم نداره به این چیزا

نمیدونم چجوری بخونم که جادوی اونم باطل بشه

خودم چند روزه میخونم تاثیرشو دارم میبینم الان مشکل شوهرمه در اثر جادو اخلاقش ۱۸۰ درجه تغییر کرده اعت ...

به نظرم همیشه بذار سوره بقره روشن باشه خیلی تاثیر میذاره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
جادوی جدایی داشتن ؟چجوری خوندن وتا چه مدت؟

بله بستگی داره بعضیا یک ماه تا چند ماع

بقره میذارم تاثیر نداره

راقی ها از سوره بقره زیاد استفاده میکنند

بخصوص صفحات 15و16

چجوری واسه شوهرش و باطل کرد؟

نه یه آقایی براشون میخوند بعد براشون برنامه میذاره تو خونه رعایت کنند