2821
2789
عنوان

عذاب وجدان

100 بازدید | 31 پست

همسر من اخلاق های خاصی داره بسیار زیاد از طرفی من هم خیلی ادم سازگاری نیستم برای مثال اخرین سفرمون در لحظه اخر بدون اطلاع من ناگهانی رفت برای مادر پدرش بلیط گرفت و من تنها مرزی کهگذاشتم این بود که اگر اتاق جدا بگیری میام وگرنه خودتون برید سفر ؛ چند باری هم راجع به این موضوع حرف زدیم؛ در اخر اون گفت من هم با فامیلای شما سفر نمیام و من هم راضی بودم ازین موضوع

اخر هفته جا گرفتم بریم سفر اما مامانم چندین باز گفته بود باهم بریم شمال اما من نخواستم براش توضیح بدم چی بوده و چیشده؛

اگر به مامانم نگم چیزی و بریم خودمون ترس اینو دارم باز شوهرم تو مسافرتایی که خودش جور میکنه مامان باباشم بیاره؛ اگر هم بگم که راهش باز میشه که عههه تو خانوادتو اوردی پس منم میارم هرجا دلم بخواد

بنظر شما چیکار کنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مگه خانوادهاش اذیتت میکنن ؟ ببین زیاد سخت نگیر

نه واقعا اینجوری نیستن ولی همسر من شخصیت عجیبی داره

در مقابل اون ها من و بچه کاملا ب پشم میشیم

بیخیال و بدون مسولیت میشه؛ کاملا حواسش به اونا میشه و ممکنه جلو اپنا عصبی شه مه من خط قرمزمه

در صورتیکه من جلوی خانپادم حولسم ب همسرم صدبرابر میشه

یعنی در هر دو صورت ترس اینو داری که خانوادشو برداره با خودش بیاره پس فرقی نمیکنه دیگه اون کاریو بکن که دوست داری

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

بگو با خانواده ها نمیریم نهایت با دوستامون ک باهاشون راحتیم مامانت بگو شرایط رو براش قطعا درک میکنهو ...

دوستی نداریم در کل که برنامه سفر بریزیم

موافقم با خانواده ها نریم

ولی همسرم اصلا از من نظر نمیپرسه

همین اخرین سفر در کمال ناباوری اون هارو هم همسفر کرد با من

میترسم من اینجوری از خانوادم بگذرم اما اون نگذرع

یعنی در هر دو صورت ترس اینو داری که خانوادشو برداره با خودش بیاره پس فرقی نمیکنه دیگه اون کاریو بکن ...

کاری ک دوست دارم اینه دلم میخواد ارزوی مامانم هم براورده کنم و از طرفی اگر بدون تمایل همسرم باشه سفر رو زهر میکنه بهمون

ببین اگه زندگیت برات ارزش داره کوتاه بیا بالاخره از دو نفر یکی باید کوتاه بیاد

بله واقعا ارزش داره برام؛

صلاح اینه از خانوادم بگذرم

حالا یا اون این شعور رو داره که برای سفرهای بعدی در مورد همسفر نظر بخواد یا نخواد

کاری ک دوست دارم اینه دلم میخواد ارزوی مامانم هم براورده کنم و از طرفی اگر بدون تمایل همسرم باشه سفر ...

خب اخه میگی در هر دو حالت ازش توقع میره خانوادشو بیاره دیگه. حالا میتونی اینبار خودتون خانوادگی برید ولی رفتید سفر همونجا حرفشو بزنی بگی اینجا چقدر قشنگه و خوش میگذره حتما باید یبار مامان اینا رو هم بیاریم هم خانواده خودت هم خانواده ایشون

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.