2777
2789
عنوان

چالش

104 بازدید | 11 پست

مجردا ... ومتهلا فکرکنید که مجردید دوست دارید شوهرتون چجور باشه چجور اخلاق رفتاری خودش وخانوادش داشته باشن درکل بگید متهلا هم اگه میشه کاری ب شوهراتون نداشته باشید تصورتون ازمردزندگی بگید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهم نخندید من شوهر خارجی دوست😄 مستقل پولدار خوشتیپ عاشق جتلمن فردین منش

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
همه همونایی که توذهنمه باشه میترسم تایپ کنم چیزی ازقلم بیفته 😛

حالا مگه همین الان میخوان بهت بدن😂

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

مهربان 

بامزه منو بخندونه 😄

جذاب

وفادار 

سربه زیر😬😬😬

به همه چی وارد باشه خیلی دوس دارم اقتصاد سیاست فنی همه چیییییی

پولدار در حد رفاه و آرامش

سالم

خدا و ائمه رو قبول داشته باشه

دیگ بزار فکر کنممم😃...

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
حالا مگه همین الان میخوان بهت بدن😂

شوهرودارم گفتم شایدخدابه خاطراین تاپیکم شده منوبه خواستم برسونه گفتم ننویسم یهوازقلم نندازم چیزیو😂😂

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️