2777
2789
عنوان

ی سوال

106 بازدید | 22 پست

سلام

ی سوال ببینید من قبل عید یا بعد عید فکر کنم بود ی تایپک زدم بعد فکر میکردم اکانتم تعلیق شه حذف میشه ولی نشد به نی نی یار هم قبلش خیلی پیام دادم جواب ندادن که تایپکم رو حذف کنن اون اکانتم تعلیق شده به خواسته ی خودم اما تایپکش حذف نشده نمیدونید باید چیکار کنم لطفا

باید اکانت باز کنی روزهای زوج لینک تاپیک بفرستی برا نی نی یار

از آدمای بی ذوق بشدت متنفرم...!روی زمین نمیشینن چون لباساشون کثیف میشه. زیر بارون راه نمیرن چون خیس میشن. گل براچی خریدی فردا خشک میشه از اینطور آدما فاصله بگیرین اینا کم کم شماهارو هم مثل خودشون میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@niniyar میشه راهنمایی کنید لطفا

من به خودتونم با اون اکانت تعلیقیم قبل تعلیق شدن خیلی پیام دادم پشتیبانی هم پیام دادم حتی قبلا زنگ هم زدم اما خب انگار نه انگار🧎🏼♀️

خب اکانتم چجوری باز میشه؟ من به پشتیبانی هم پیام دادم اما انگار نه انگار

پایین صفحه ارتباط با ما

از آدمای بی ذوق بشدت متنفرم...!روی زمین نمیشینن چون لباساشون کثیف میشه. زیر بارون راه نمیرن چون خیس میشن. گل براچی خریدی فردا خشک میشه از اینطور آدما فاصله بگیرین اینا کم کم شماهارو هم مثل خودشون میکنن

زدم والا چند بار هم پیام دادم اما انگار نه انگار

با همین کاربریت لینک بفرست شاید پاک کردن

سلام

🟡 اگر بعد از تعلیق خواستین برگردین قسمت ارتباط با ما پایین صفحه پیام بذارین.

پشتیبانی ⬅️ درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/contactus

شماره موبایل یا ایمیلی که باهاش ثبت نام کرده بودین رو بدین

⚪️⚪️

چند روز طول می کشه تا جواب بدن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.  🔴🔴 

یا niniyar رو تگ کنین اگر دیدین قسمت ارتباط با ما بعد از چند روز جواب نداد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.  🔴🔴 

یا niniyar رو تگ کنین اگر دیدین قسمت ارتباط با ما بعد از چند روز جواب نداد.

سلام عزیزم بلاخره بعد چند ماه جواب دادن از تعلیق در اوردن امیدوارم پستمم پاک کنن♥️

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز