2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 22 پست
سلام عزیزم بلاخره بعد چند ماه جواب دادن از تعلیق در اوردن امیدوارم پستمم پاک کنن♥️

سلام

خب خداروشکر 💖

خب الان خوتون می تونین روزهای حذف تاپیک اقدام کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.  🔴🔴 

سلام عزیزم بلاخره بعد چند ماه جواب دادن از تعلیق در اوردن امیدوارم پستمم پاک کنن♥️

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک

روزهای زوج غیرتعطیل

ساعت ها:

⬅️ ۱۰:۳۰ تا ۱۲

⬅️ ۱۴ تا ۱۵

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.  🔴🔴 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلامخب خداروشکر 💖خب الان خوتون می تونین روزهای حذف تاپیک اقدام کنین.

سلام عزیزم مرسی

والا همین الان بهشون پیام دادم با اون کاربریم امیدوارم پاک کنن

خواهش می کنم 💙اگر دیدین باز پاک نشد چهارشنبه توی همون ساعت ها niniyar تگ کنین تا بهشون بگن.

اها یعنی تو همون تایپک که میخوام پاک شه تگشون کنم؟

ی سوال چجوری کلا اکانتم حذف میشه؟

سلام عزیزم مرسیوالا همین الان بهشون پیام دادم با اون کاربریم امیدوارم پاک کنن

خواهش می کنم 💙

اگر دیدین باز پاک نشد چهارشنبه توی همون ساعت ها niniyar تگ کنین تا بهشون بگن.

اها یعنی تو همون تایپک که میخوام پاک شه تگشون کنم؟ی سوال چجوری کلا اکانتم حذف میشه؟

اگر توی خصوصی فرستادین و نشد اون موقع تگ کنین بگین خصوصی فرستادین اما پاک نشده.

این جا حذف کاربری ندارن فقط تعلیق کاربری دارن.

با تعلیق هم چیزی حذف نمیشه.

خودتون قبل از تعلیق، باید تاپیک هایی که دوست دارین رو حذف کنین.

اگر توی خصوصی فرستادین و نشد اون موقع تگ کنین بگین خصوصی فرستادین اما پاک نشده.این جا حذف کاربری ندا ...

اها چشم

فهمیدم خیلی ممنونم ازتون عزیزم💗

اها چشمفهمیدم خیلی ممنونم ازتون عزیزم💗

خواهش می کنم 💖

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز