2821
2789
عنوان

ی سوال

71 بازدید | 11 پست

سلام

ی سوال ببینید من قبل عید یا بعد عید فکر کنم بود ی تایپک زدم بعد فکر میکردم اکانتم تعلیق شه حذف میشه ولی نشد به نی نی یار هم قبلش خیلی پیام دادم جواب ندادن که تایپکم رو حذف کنن اون اکانتم تعلیق شده به خواسته ی خودم اما تایپکش حذف نشده نمیدونید باید چیکار کنم لطفا

باید اکانت باز کنی روزهای زوج لینک تاپیک بفرستی برا نی نی یار

آدمی به مرور آرام می گیرد،بزرگ می شود،بالغ می شود و پای اشتباهاتش می ایستد،آنها را به گردن دیگران نمی اندازد و دنبال مقصر نمی گردد.گذشته اش را قبول می کند،نادیده اش نمی گیرد و اجازه می دهد هر چیزیکه بوده در همان گذشته بماند.آدمی از یک جایی به بعد می فهمدکه از حالا باید آینده اش را از نو بسازداما به نوعی دیگر می فهمد که زندگی یک موهبت است،یک غنیمت است، یک نعمت است ونباید آنرا فدای آدم های بی مقدار کرد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اکانتم چجوری باز میشه؟ من به پشتیبانی هم پیام دادم اما انگار نه انگار

پایین صفحه ارتباط با ما

آدمی به مرور آرام می گیرد،بزرگ می شود،بالغ می شود و پای اشتباهاتش می ایستد،آنها را به گردن دیگران نمی اندازد و دنبال مقصر نمی گردد.گذشته اش را قبول می کند،نادیده اش نمی گیرد و اجازه می دهد هر چیزیکه بوده در همان گذشته بماند.آدمی از یک جایی به بعد می فهمدکه از حالا باید آینده اش را از نو بسازداما به نوعی دیگر می فهمد که زندگی یک موهبت است،یک غنیمت است، یک نعمت است ونباید آنرا فدای آدم های بی مقدار کرد.

زدم والا چند بار هم پیام دادم اما انگار نه انگار

با همین کاربریت لینک بفرست شاید پاک کردن