2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 42 بازدید | 28 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

روز اول رابطه ت با اون خواستگار رو با روز اول پریودت یکی کنی خون میاد(بعد از اینکه خونریزی یه مقدار شروع شد رابطه اولتون باشه)

ولی اگه برگه سلامت میخوان خودت برو دکتر بدون اینکه به کسی بگی، برو بگو میخوام نوع پردمو بدونم،اگه پرسید بگو مجردم(جایی خوندم مدل پرده بکارت اونقدر تنوع داره که هیچ پزشک زنانی نمیتونه صد در صد تشخیص بده،از زبان بدن و حالت روحی دختر موقع معاینه میفهمن،وگرنه لزومی نداره از همه موقع معاینه بپرسن که رابطه داشتی یا نه,زرنگ باشی نمیفهمن)

اگه اوکی داد باکره ای بهش بگو پس بی زحمت یه گواهی هم بهم بدین برای روز مبادا یه وقت لازمم میشه

اگه گفت که آسیب دیده تعجب کن و بگو چطور ممکنه و ازش راه حل بخواه

نفرین و مرگ بر پدر و مادر و فرزندان هر جنس مذکری که در این سایت به من درخواست دوستی دهد.

حالا تو به فکر اینی دکتره میفهمه یا نه؟! اینکه انقدر درخواستشون زشت و تحقیرآمیز بوده برات مهم نیست؟م ...

۱ سال و نیم تقریبا با این پسر بودم و اولین کسی بود که باهاش بودم و ساده رفتار کردم یهو از سر گیر دادن های مامانم خسته شد و تموم کرد بخاطر یه بحث بین خودمون

فامیلامون سنتی ازدواج میکنن و متاسفانه برای بعد عقد برگه میخوان

حتی دیگه توان تو رابطه رفتن با یکی دیگه و اعتماد کردن هم ندارم

انگار هیچ راهی ندارم دیگه😔

۱ سال و نیم تقریبا با این پسر بودم و اولین کسی بود که باهاش بودم و ساده رفتار کردم یهو از سر گیر داد ...

عزیزم ولی دوستان راست میگن،من جای شما بودم میگفتم شما که به من اعتماد ندارید بهتره کلا بحث خواستگاری رو تمومش کنید.

اگه گفتن چرا بگو درخواست شما مثل این میمونه که من از شما بخوام برادرتون بره پزشک قانونی تست بده و گواهی بیاره همجنسگرا نباشه،شما ناراحت نمیشید،اگه ناراحت نمیشید اینکار رو انجام بدین منم براتون گواهی میارم

اصلیتتون برای کدوم شهره ؟؟

نفرین و مرگ بر پدر و مادر و فرزندان هر جنس مذکری که در این سایت به من درخواست دوستی دهد.

عزیزم ولی دوستان راست میگن،من جای شما بودم میگفتم شما که به من اعتماد ندارید بهتره کلا بحث خواستگاری ...

این پیام رو هم به نظرم به خواهر خواستگار بدید

میش بگی ک چرا همون اقا باهات ازدواج نکرد دلیلش چی بودهچرا خاستگاری بهم خورد

قرار بود تماس بگیرن و بهم گفت که به پدرم بگم و پدرم خیلی سنتی هست و نمیدونست باهم بودیم و با کلی ترس بهم گفتم خواستگار دارم و اجازه داد تماس بگیرن ولی پدر اون زد زیرش گفت بعد محرم و بحثمون شد و جدا شدیم😔