2821
2789
عنوان

ازدواج

41 بازدید | 28 پست

سلام خانوما من ۱ سال با یکی بودم و متاسفانه باهاش رابطه داشتم و قبل خواستگاری همه چی بهم ریخت و رفتش

الان یه خواستگار خوب دارم تو فامیل ولی برگه سلامت میخوان

دکتر بعد معاینه اگه بگم مجرد هستم میفهمه؟

معلومه که میفهمه

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه چرا انقد دم دستی رفتار میکنیدیارو ازت سواستفاده کرد و رفتمعلومه که دکتر میفهمه

برای اولین بار بود که با یکی بودم و عاشقش شدم

اشتباه کردم ساده بودم😔

بزن زیرش بگو فکر کردین خاستگاری گی اومدین؟حسابی بهت بربخوره ک برگه سلامت خواستن

خواستگار همون کسی که خودشا لو داده

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

حالا تو به فکر اینی دکتره میفهمه یا نه؟! اینکه انقدر درخواستشون زشت و تحقیرآمیز بوده برات مهم نیست؟من با شوهرم دوسال دوست بودم اگر حتی خودش ازم همچین چیزی میخواست قیدشو میزدم،درضمن اینم بگم من اصلا مذهبی نیستم و از دید مذهبیش نمیگم و نظرم اینه هر کسی اختیار بدن خودشو داره ولی شما حتی اگر نامه هم بگیری وقتی رابطه دارید کاملا مشخصه که اولین بارتون هست یا نه

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌