2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 22 پست
نشخوار فکری هم داری؟ خوابت چطوره؟ اضطراب و فوبیا و وسواس چی ؟ داری؟

نشخوار فکری هر وقت تو فاز دپ برم هست . خیلی حالی به حالی میشم

خوابم اوکیه . بقیه چیزا هم اوکیه

فقط به صدا های ریز و تکراری مثل ساعت ، نفس کشیدن بقیه حساسم ... تو جاهای شلوغ با هزارتا سر و صدا هیچ مشکلی ندارم

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تست ها در روانشناسی جدید خیلی هاشون دیگه قابل اتکا نیستند. افسردگی یک طیف است یعنی یک خط مشخص ندارد. ...

به مامانم اومدم نا مشخص بگم گفت نه بابا افسردکی توی این سن جیه و کلللللی بهم خندید

و الانم دیگه واقعا شرایطش نیست

نشخوار فکری هر وقت تو فاز دپ برم هست . خیلی حالی به حالی میشم خوابم اوکیه . بقیه چیزا هم اوکیه فقط ب ...

از قرار گرفتن در معرض صداهای و موقعیت هایی که گفتی اجتناب نکن تا تحمل پذیرت بره بالا. اون بقیه هم درست میشه. فاز دپ اوکیه. نباشه آدممتوجه اشتباهات و مسائل منفی مجیط نمیشه. نسبت بهش منفی نباش. بذار کارش را بکنه تو هم کارت را بکن. خودش خارج میشه با اطلاعات و شرایط بهتر. اصلا سعی نکن زودی از حال بد خارج بشی بذار بدنت خودش آروم آروم خارج بشه.

از قرار گرفتن در معرض صداهای و موقعیت هایی که گفتی اجتناب نکن تا تحمل پذیرت بره بالا. اون بقیه هم در ...

اخه خیلی طول میکشه افکار منفی . هر چند روز یکبار حداقل 5 ساعت ....ممنون .درسته گاهی نیازه

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝