2821
2789
عنوان

افسردگی

71 بازدید | 24 پست

سلام خواستم باهاتون یه درد و دلی بکنم

ببینید من ففط برای کفتن این حرف توی نی نی سایت ثبت نام کردم و اصلا هیچ چیزی توی نی نی سایت نمیخونم

من یه دختر چها.ر.ده_پو.نز.د.ه ساله هستم و افسردگی دارم

چند روز پیش به فکر خود زنی افتادم اما نکردم اما یه بار انقدر عصبی شدم که دستمو فشار دادم و خون افتاد

ببینید بنا به یه سری شرایط من به هیییچ وجه نمیتونم به پدر و مادر یا به مشاور بگم

به خدا به نصیحت هاتون هم گوش میکنم فقط نصحیت ملیشه ای نکنید

الانم احساس بی قراری میکنم و غم اما گریم نمیاد

از طرفی هم دوستی ندارم

من یه جیزی دارم که اسمش رو نمیدونم اما باعث میشه که من مثل ی عجوبه باشم و با همه ی همکلاسیام فرق بکنم

به خدااااا که اغراق نمیکنم

چون از بچگی با بزرگ تر ها بزرگ شدم خیلی اخلاق بچه هارو ندارم

اینم همه ی معلم ها میگن که وااای تو چقدره پخته و فهمیده ای چقدر بزرگی و ..

من از تنهایی لذت میبرم اما ازیت کننده هم هست

دلم فقط یه نفر رو میخواد مثلا سه دوست که بدون قضاوت و بدون اینکه بخواد نصیحتم کنه فقط بشینم بقل گریه کنم و اون خواد که گریم رو متوقف بکنه بلکه بهواد منو درک بکنه و کنارم باشه

طبق ۲۹ تا تستی که انجام دادم دارم افسرده میشم

اما کسی رو ندارم

البته همینکه توی این تاپیک جوابم رو بدید خیلی حس خوبی بهم میدید و ازتون ممنونم

من خیلیییی خلاقم و یک سره توی فکرم

انگار که توی دنای دیگه زندگی میکنم

همیشه خودم رو شاد نشون میدم اما خیییلی احساس بیقراری میکنم

کسی هست که افسردگی داشته باشه ؟

نمیدونم چمه حتتتتما یه مشکلی هست هم پدر مادر خوبی دارم هم وضعیت مالم خوبه

لطفا نگید که چرا اومدی توی نی نی سایت

فقط خواستم از تجربه ی شما ها استفاده بکنم

و فقط همونطور که گفتم نمیتونم که به کسی بگم وااااقعا نمیشه نپرسید چرا مشاورم نمیییشه

کلشو نخوندم .افسردی با درمان قابل کنترله عزیزم

کاربر قدیمیم .کاربری قبلی رمز از حافظه پاک گردیده نرهای آشغال درخواست دوستی ندید فحش خارمادر میدمتون 😡مامان یه دختر کوچولو👨👩👧متاهل👉💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب هیچ مشکلی نداری پس نشون میده که تو فقط تنهایی از بس دورت آدم بزرگ بوده باید نوجوانی کنی باید شاد زندگی کنی امااااا درست و سالم برو کلاس با چندنفر دوست شو کلاس زبان برو کافه برو باشگاه برو یه ورزش حسابی دنبال کن زبان یادبگیرند اهنگ گوش کن درستو بخون اینها باعث میشه زندگی داخل وجودت جریان پیدا کنه باید نسبت به سنت زندگی کنی

ببخشید به خدا قصد بی ادبی ندارم ولی خب این رو همه میدونن هرچیزی با درمان خوب میشه دیگه

میدونم دورت بگردم .ببین یه بیماریهایی هست که میتونی خودت کنترلش کنی مدیریتش کنی .ولی یه سری نه هر چقد بهش فضا بدی بدتر میشه .من چندسال پیش عین خودت بودم به بمبست رسیدم .همین افسردگی که درمان نکردم زد به بدنم دستم مشکل اعصاب گرفت .دکتر با ام آر ای نوار مغزی و شنیدن حرفام قرص داد میتونست بگه برو مشاور .میتونست بگه برو عشق و حال .نگفت پس نمیشه گاهی ادم خودش تنهایی به نتیجه برسه

کاربر قدیمیم .کاربری قبلی رمز از حافظه پاک گردیده نرهای آشغال درخواست دوستی ندید فحش خارمادر میدمتون 😡مامان یه دختر کوچولو👨👩👧متاهل👉💕

منم اینجورم و هر وقت به مادرم گفتم . گفت از بی دردیه !

برو نوشته ها و جملات صادق هدایت رو بخون اگه تونستی ارتباط بگیری باهاش یعنی روح ازاده و رهایی داری که تو دنیا امروز گرفتار شده و اصولت برخلافشه

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝

خوب هیچ مشکلی نداری پس نشون میده که تو فقط تنهایی از بس دورت آدم بزرگ بوده باید نوجوانی کنی باید شاد ...

ممنونم تلاشمیکنم که حتما انجامشون بدم 💫

خیلی دلم میخواد

اما کسایی که هم سن منن دقیقا حس منو ندارن

من یکم ذهنم زود تر به بلوغ رسیده و دست خودم نیست

درمان نداره

تست ها در روانشناسی جدید خیلی هاشون دیگه قابل اتکا نیستند. افسردگی یک طیف است یعنی یک خط مشخص ندارد.

شما بیشتر به درونگرا شبیه هستید نه چیز دیگر.

اگر افسردگی رفتار باشه خوبه و کلی کارکرد داره که یک چیزی مشابه غم است. اگر اختلال باشه خیلی شرایطش فرق داره و طبق توضیحاتتون شما ممکنه گاهی هیجان پایین داشته باشید مثل همه . فقط نسبت به کارکردش در مغز آگاه نیستید برای همین از وجودش ناراحت میشید.

هر کس توی زندگیش حداقل یکی را می خواهد که باهاش یک رابطه ایمن داشته باشه . اون بهتر والدین. دوست. یا نهایتا مشاور باشه.

اگر خلافیت داری برو دنبالش.

اگر افکار پریشان داری باید محیط و روش زندگی را بهبود بدی.

اول خواب. بعد هدونیزم.هرچی خواستی بخونی در مورد هدونیزم و مراحل بخون نه افسردگی. توی تاپیک های خودم هم یک مقداری توضیح دادم. می تونی پیداش کنی.

ممنونم تلاشمیکنم که حتما انجامشون بدم 💫 خیلی دلم میخواد اما کسایی که هم سن منن دقیقا حس منو ندارن م ...

چرا خودتو قرار بده تو فضاش چرا نتونی تو فقط عادت کردی و چون یکم بی حس و حالی فک میکنی وقتی قرار دادی انقدر روحیت فرق میکنه باید مثل اونا رفتار کنی ن اینکه مثل اونا بشی هرکسی یه شخصیتی داره شخصیتت حفظ کن منظور روحیه و ذوق و خلاقیت رو میگم

منم اینجورم و هر وقت به مادرم گفتم . گفت از بی دردیه !برو نوشته ها و جملات صادق هدایت رو بخون اگه تو ...

چالش توی زندگی برای مغز خوبه. دونستن نیاز و خوراک مغز و تامینش به اندازه هم بسیار مهمه.

اگر افکار اذیت کننده داری بهتره کمک حرفه ای بگیری.

چالش توی زندگی برای مغز خوبه. دونستن نیاز و خوراک مغز و تامینش به اندازه هم بسیار مهمه.اگر افکار اذی ...

اره گاهی اوقات خیلی منفی میشه . انگار به چپ گرایی و اگزیستانسیالیسم رو میارم و یهو همه چی بی معنی میشه

دندان لق را باید همان اول کشید وگرنه حالا حالاها اذیتمان خواهد کرد🌝